Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

4.12.2010

Paris I'm in love

Pian lähtee lentomme Pariisiin! Ehkä..? Toiveikkaana nyt lähden kuitenkin kentälle. 

Reissuun pääsee mukaan uusi hankintani Nikon -järjestelmäkamera.


Pitäisikö tällä kertaa suosiolla jättää urheilukamppeet kotiin? Istanbuliin raahasin lokakuussa mukaani Gymstickin, mutta ei sitä vaan lomamatkalla tule urheiltua vaikka miten etukäteen kuvittelisi. Hieno, teleskooppi gymstickini jäi käyttämättä sillä reissulla. Lenkkikamatkin oli mukana, mutta kuinkas kävi: vikana aamuna lähdin lenkille ja meinasin jäätyä pystyyn. Lenkkeilin 5 minuuttia rantaan ja samantien takaisin.Hyatt Regency Paris Madeleine
Hotellimme kertoo seuraavaa sivuillaan:
Hyatt Regency Paris - Madeleine is a boutique hotel located in the 8th district, in the centre of Paris. Situated on the typically Parisian Boulevard Malesherbes, our luxury hotel is situated in the midst of the most fashionable shopping district, close to the famous street Faubourg Saint Honoré, and to the shopping centres on Boulevard Haussmann – Printemps and Galeries Lafayette. Hyatt Regency Paris – Madeleine is also close to the iconic attractions of the city such as Paris Opéra, Place Madeleine, Place de la Concorde and the River Seine.

Au revoir ja bon voyage! Saa nähdä kuinka käy, pääsemmekö ilmaan?
 


2 kommenttia:

  1. Löysin sun blogin tänään ja ahmin meilkein sen kerralla! Sun kirjotuksista huokuu hyvä olo ja positiivinen asenne. Itellä on ollu jo pidemmän aikaa hukassa ruokavalio&liikunta.. Myöskin uusi kuntokeskus jumppineen/saleineen on ollut hakusessa ja on ollut todella kiva lueskella mielipiteitäsi eri paikoista, kiitos niistä (vallilan ladyline voisi olla toimiva:). Tuli ihan mieletön halu saada ruokavalio ja liikunta taas kondikseen. Ihanaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, kiitos :) Hyvä olo todella on omasta ruokavaliosta ja liikunnasta. Hienoa että se välittyy myös lukijoilleni. Ja samoin, ihanaa joulun odotusta ja kiva saada uusia lukijoita!

    VastaaPoista