Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

9.12.2010

Sports Lady goes Poland with Young at HeartVasta nyt uskallan silittää huppariini hankkimani bling bling lipun! Lennoista ei ollut tietoa, joten en ole uskaltanut vielä pakatakaan. En tiedä onko liian aikaista hehkuttaa, mutta näyttäisi siltä että joukkueemme saa kuin saakin korvaavat lennot huomenna aamulla kohti Puolaa. Kiitos siitä upeiden naisten joukkueestamme, Hennin ja Susan ja muidenkin, jotka ovat tehneet yötä myöten töitä sen eteen. Mutta nyt alkaa kisavalmistelut.

...ja tsemppiä Young at Heart!
Kaikki tavarat on minimoitava, sillä käsimatkatavarat vain matkaan. Esiintymisasu, lauantai-illan gaala-asu sekä muut vaatteet... Mutta tästä tulee niin loistava reissu. Huonekaverina minulla on taas ihana Sanna :) Best room mate ever! Meillä on muutenkin niin hulvatonta porukkaa että oksat pois!

Tanssikaronkassa Sannan kanssa
Varsovasta meidät kuljettaa bussi Mikolajkiin ja siellä olemme koko viikonlopun upeissa kylpylähotellin maisemissa. Kisat ovat samassa paikassa kuin yöpyminen, joten ei tarvitse lähteä kisavaatteet päällä hortoilemaan mihinkään ulos. H-hetki on lauantaina ja illalla on gaaladinner.

Minulle voitto on jo se että pääsemme matkaan ja pääsen osallistumaan elämäni ensimmäisiin MM-kisoihin näiden ihanien ihmisten kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti