Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

31.12.2010

Hyvästi vuosi 2010 ja tervetuloa uudet haasteet

Vuosi vaihtui ja vuoden 2010 tulen aina muistamaan. 


Vuonna 2010 osallistuin ensimmäisiin Show Tanssin Suomen Mestaruus kilpailuihini ja joukkueemme voitti vieläpä hopeaa. Saman joukkueen kanssa kävimme hakemassa myös MM-kullan Puolasta kotiin joulukuussa. Kukapa olisi sellaistakaan voinut kuvitella muutama vuosi sitten! 


Vuonna 2010 tein itselleni täydellisen elämäntaparemontin ja sen myötä ajauduin myös vaihtamaan alaa. Kaikella on tarkoituksensa ja asiat eivät tule etsimällä vaan elämällä. Kymmenen vuotta mietin mikä minusta tulee isona ja tänä vuonna se vihdoin kirkastui kun olin jo lopettanut koko asian miettimisen. Ystävät alkoivat kysellä minulta neuvoa ravinto- ja treenijutuissa oman kuntoprojektini myötä. Auttamisesta ja toisten onnistumisesta tuli itselle niin upea fiilis, että tajusin mikä minusta isona tulee:  Personal Trainer! 


Tähän väliin täytyy antaa ystävälleni Katrille iso kiitos siitä kannustuksesta, minkä häneltä sain. Ilman Katrin tsemppausta en ehkä nyt olisi tässä. Katri uskoi minuun, kiitos siitä. Eräänä tiistaina hän soitti minulle töihin, ja kysyi joko olen ilmoittautunut sinne kouluun ja siltä seisomalta otin puhelimen käteen. Opiskelu alkoi saman viikon perjantaina. Olisinko ikinä ryhtynyt oikeasti toimeen ilman sitä puhelinsoittoa. Ehkä, en tiedä. 


Yritykseni nimikin löytyi ihan sattumalta. Olin pitkään jo miettinyt mikä olisi hyvä nimi. Sitten Istanbulissa lokakuussa aamulenkille lähtiessäni, turkkilainen setä huusi perääni: "Sports Lady" ja vilkutti iloisesti. Sekin tuntui kohtalolta, varsinkin kun olimme juuri edellisenä päivänä itsemurhapommittajasta vain parin sadan metrin päässä. Mutta oikeassa paikassa oikeaan aikaan, emme siellä vielä missä räjähti.


Olen saanut tutustua mahtaviin ihmisiin vuoden aikana. Olen ihanassa tanssiryhmässä, missä on kymmenittäin upeita naisia ja yksi mieskin joukon jatkeena, ja huippu valmentaja jolta ei positiivisuutta puutu. Olen saanut uuden ammatin myötä myös uusia, mahtavia tuttavuuksia: ihania opiskelukavereita/kollegoita, huippuammattilaisia opettajia ja mahtavia asiakkaita! Minulla on upea perhe ja ihan huippuja ystäviä, jotka ovat auttaneet, neuvoneet ja kannustaneet alan vaihdossa ja yrityksen perustamisessa. Henkalle erityiskiitos neuvoista! 


Paljon on mahtunut iloa vuoteen 2010, ja niitä koettelemuksia myös. Mutta niin kuin urheilussa sanotaan, ettet kehity ilman että menet mukavuusalueen ulkopuolelle, sama pätee myös elämässä yleensä. Kaikella on ollut tarkoituksensa ja vaikeudet ovat vahvistaneet. 


Mikään ei myöskään tule ilmaiseksi. Töitä on tehtävä sen eteen mitä haluaa. Mutta kun sinulla on palava usko siihen mitä teet ja mikä haluat olla, uskon että mikä tahansa on mahdollista. Just name it! Positiivinen asenne on myös kaiken a ja o. Suurella nöyryydellä ja kiitollisuudella jätän hyvästit tälle vuodelle ja katson innolla tulevaan! 


Mahtavaa Uutta Vuotta 2011 kaikille ja tervetuloa uudet haasteet. 
Ensi vuonna Sports Lady laittaa itsensä ja asiakkkaansa superkuntoon!

Yours,
Sports Lady HannaEi kommentteja:

Lähetä kommentti