Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

3.12.2010

Testissä sokerointi - Skin Care Center Senses

Skin Care Center Senses Sanomatalossa


Menen keskiviikkona iltapäivällä Senses –kauneushoitolaan ripsihuoltoon (olen jäänyt ihan vähän koukkuun näihin ihaniin ripsipidennyksiin ja niiden käytön lopettaminen on vaikeaa.. vielä kerran...ja aina varaan uuden ajan) ja sokerointiin.
Ajattelin kirjoittaa nyt sokeroinnista teille hyvät blogini lukijat, kun siitä harvemmin missään kirjoitetaan tai puhutaan. Minulle ensimmäinen sokerointi tehtiin juuri täällä samaisessa kauneushoitolassa viime kesänä. Yli 30 vuotta piti kerätä rohkeutta uskaltautua tähän hoitoon, sillä olin kuullut kaikkia kauhutarinoita ties mistä brassi- ja bikinivahauksista... ”Et pysty viikkoon istumaan vahauksen jälkeen” –tyyliin. Sokerointi olikin positiivinen yllätys, ja koukkuunhan olen siihenkin jäänyt. Ja pystyin kyllä välittömästi istumaan sen jälkeen.
Vartalosokeroinnilla saa ihokarvat poistettua hellävaraisesti ja tehokkaasti. Sokeri on 100 % luonnontuote, eikä se sisällä yleisesti allergisoivia ainesosia. Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa. Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään. Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta. Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.
Ensimmäisellä kerralla kun sokerointi tehdään, se ehkä tuntuu vähän (minulle on tehty sääret, kainalot ja bikiniraja), mutta seuraavilla kerroilla kun karvan kasvu on hidastunut ja harventunut se on paljon kivuttomampaa. Ihan ensimmäisellä kerralla ollessani melkein laitoin silmät kiinni ja irvistin valmiiksi ennen kuin mitään oli ehtinyt tapahtuakaan. Ja yllätys oli suuri kun se ei tuntunutkaan kauhealle. Tänään en edes huomaa mitään, kun Janinan kanssa juttelemme niitä näitä. Aikaa kainalo- ja biksusokerointiin kuluu 45min.
Ensimmäiseksi sokeroitava alue puhdistetaan ja sitten se käydään läpi sokerilla, mikä käytännössä on muovailuvahan näköinen ”sokeriklöntti” joka tarraa karvoihin kiinni ja siihen ne jäävät. Käsittelyn jälkeen ihoalueet vielä puhdistetaan ja niihin levitetään rauhoittava, luonnonmukainen öljy. Mikään paikka ei satu hoidon jälkeen, eikä edes punoita. Käsittely uusitaan 3 viikon välein ja kertaakaan siinä välissä ei tarvitse sheivata. Helppoa kuin mikä! Ja kehtaa muuten lähteä uimaan ja kesällä beachille koska vain kun voi huoletta heittää bikinit päälle! Ei tarvitse talvellakaan hypätä suoraan altaaseen piiloon pois muiden katseilta.
Senses on tosi kiva paikka Sanomatalossa. Itse olen käynyt Johannalla, Ninnillä ja Janinalla täällä. Kaikki ovat ihan loistoja, joten varmasti saat huippupalvelua kenelle ajan vain varaatkin.  Plus ilmapiiri täällä on mukava, joten tänne on aina kiva tulla.
Ja joululahjavinkkinä vielä lopuksi: lahjakortti kauneushoitolaan vinx vinx (kaikki miehetkin nyt siis  jotka tänne asti ovat uskaltaneet juttua lukea, voivat hankkia lahjakortit vaimoille joulupukin konttiin). Ainakin itselle kauneushoitolan lahjakortti olisi mieluisa lahja.
Skin Care Center Sense’illä on paljon erilaisia ihania hoitoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti