Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

27.12.2010

ARVONTA LUKIJOILLENI – VOITA Trainer4You KEHONIKÄMITTAUS

Kaikkien Sports Lady blogin julkisten lukijoiden kesken arvotaan 2 kpl Trainer4You Kehonikämittausta, jotka sisältävät täydelliset kehoraportit. Kehonikämittauksen ovh on 145 eur. 
Tarjolla arvonnassa on kaksi kehonikämittausta, jotka voittajat voivat käydä tekemässä itselleen Helsingin Trainer4You:lla. Osallistuminen on helppoa: klikkaa sivustoni oikeassa laidassa olevaa ”Lue” –nappia ja ilmoittaudu blogini lukijaksi julkisesti (niin että profiilisi jää sivuille näkyviin) ja kehonikämittaus voi olla sinun!
Kehonikämittaus by Trainer4You on maailman paras kuntotesti kuntoilijoille. Siitä tekee erityisen miellyttävän ja vaikuttavan mittauksen helppous, tulosten ymmärrettävyys sekä asiantunteva ja välittävä hyvinvointineuvonta. Mittaus vertaa kehosi ikää kalenteri-ikääsi ja kertoo tämän lisäksi minkä ikäiseen kehoon sinun on mahdollista päästä tietyillä muutoksilla.
Kotiinviemisiksi sinulle jää testikansion lisäksi ammattitaitoisen personal trainerin avustuksella luodut ohjeet kuntoasi kehittävään harjoitteluun.
Liity blogiini lukijaksi niin, että näyt lukijana julkisesti ja osallistu samalla arvontaan 20.1.2011 mennessä! Voittajien nimet julkaistaan blogissani tammikuun lopussa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti