Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

6.12.2010

Paluu arjen ruokiinklo 6.00 Pariisin kentällä, hotellin pakkaama aamiaisjugurtti napaan ennen turvatarkastusta 
(vohveleita en syönyt, vaikka niitäkin oli...)
Niinpä, tästä se arki taas alkaa. Koneessa tosin söin sämpylää, mutta karkit ja keksit jätin väliin. Samoin Köpiksen kentällä loungessa kaikki herkut saivat jäädä muille. Ihan oikeesti tänään maistuu "omat ruuat". Ja salille ei tullut mentyä tällä reissulla. Mutta kai matkalla saa vähän relata? Kuntosali oli tosin kyllä ihan riittävä tässä hotellissa, treenin olisi saanut hyvin tehtyä. Käveltyä tuli kyllä senkin edestä, matkalla olisi mielenkiintoista pitää askelmittaria.
Matkustaminen on ihanaa, mutta on ihanaa palata takaisin normaaleihin ruokailutottumuksiin ja urheilla taas. Ajattelin taas testata pari uutta salia, niistä sitten lisää! Ja loppuviikosta jos lentoemot suovat, lähdemme MM-tanssikisoihin Puolaan supermahtavan joukkueemme kanssa.2 kommenttia:

 1. Kato täältähän löytyi tuttu tyttö :) . Meidän pitää tehdä jotkut konsultaatiovaihtarit, mulle tekis pt:n opastukset niin hyvää.

  Pariisi näytti ihanalta, oltiin viimeksi kolme vuotta sitten, kun kuopus oli vielä masussa. Tuli ikävä kaupunkiin ja myös kamala nälkä kun katselin kuvia reissustanne.

  VastaaPoista
 2. Moi Laura!

  Kyllä täältä PT-palveluja pesee, tehdään ihmeessä :) Mä löysin muuten sun blogin sensesin fb:n kautta. Tosi hieno blogi sulla ja siistejä juttuja.

  Pariisi on tosi ihana, tää oli 3:s kerta siellä!

  Ollaan yhteydessä!

  VastaaPoista