Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

5.3.2013

Aamulla kahvakuulaa Aleksanterin TeatterillaHei ihanat! 

Eilisiltainen postaukseni oli kadonnut muttat tässä se uudelleen!

Aamulla on siis tiistaisin kahvakuulatunti Aleksanterin Teatterilla klo 8.45-9.45Oma kuula mukaan Ja voi tulla vain paikalle ilman erillistä ilmoittautumista! Tunti on Joogastudio Yaman tiloissaSisäänkäynti Bulevardin puoleisesta pikkuovesta ja portaat ylös ylimpään kerrokseen.

Eilen mulle tuli askelia mukavasti ihan niin kuin hyötyliikuntanakin! Mutta eipä mennyt edes 10 000 askeleeseen asti vaikka kävelin Hakaniemestä keskustaan ja kaupungillakin tuli käppäiltyäKävin katsomassa yhden yrityksen tilat tulevia kahvakuulatunteja varten ja hyvältä näytti Mahtavaa päästä taas uuteen paikkaan! 

8534 askelta sain revittyä päivän saldoksi ja siihen lisätään tunnin hiihdosta ja tunnin kahvakuulasta 24 000 askeltaIltapäivän sitten istuin kotitoimistossa ja hoidin muita juttujaPäivän saldona yhteensä 32 534 askelta!

Haluatko sinä osallistua Kuntoa Kansalle valtakunnalliseen kampanjaan?

Huhtikuun ensimmäinen päivä alkaa muuten Kuntoa Kansalle valtakunnallinen kampanja jossa voi valtakunnallisesti kilpailla toisia osallistujia vastaanSiihen voi osallistua kuka tahansaYksityishenkilönä tai yrityksenäHinta 3 kuukauden kampanjalle on vain 49 euroa ja se sisältää tuon hienon askelmittarin ja tunnarit järjestelmäänVoit halutessasi ilmoittautua siihen suoraan minulleMinä olen myös siinä mukana!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti