Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

31.3.2013

Sunnuntai kuvina - siivousta & safkaa & salia


Heippa! Toivottavasti teillä on ollut huippu pääsiäinen! Mä sain vihdoin siivottua kodin tänään ja nyt on NIIN hyvä mieliIltapäivällä mentiin Länsiväylän ElixiaanTässä päivän menoa kuvina.


Ennen treeniä join smoothien jonne laitoin 100g mustaherukoita ja noin 30g Sun Warriorin suklaariisiprodea.Tänään treenasin käsiäOlkapäille tein 4 eri liikettä (vipunostot sivullepystypunnerrus käsipainoillavipunostot eteenvipunostot taakse)Hauista tein 3 eri liikkeen avulla (vasarakääntöhauiskääntö tangolla sekä hauiskääntö taljassa yhdellä kädellä)Ojentajat sai kyytiä ensin dipeillä ja siihen päälle taljaa narulla ja vielä lopuksi taljaa suoralla kahvallaLoppuun 20 minuutin ylämäkikävely ja venyttelytNoin puolentoista tunnin treeni.

Kotona kalkkunajauhelihasta tehtyä kastikettatäysjyväohraa ja salaattia! Ja sitten vähän Kinder -munia"Kukko" (=allekirjoittanut aamun pimeinä tunteina) oli piilottanut meillä pääsiäismunia ympäri kotiaja illalla saatiin vielä tuliaisksi lisää herkkuja! Joten sitten munkin piti sortua!

2 kommenttia:

  1. Söpö pömppis ;))

    VastaaPoista
  2. No huh huh, missä ja mikä pömppis? Vai oonko vaan huumorintajuton? ;) Hanna on timmi ja tiukka mimmi ja freesin näköinen kaunotar, sitä mieltä mä olen <3

    VastaaPoista