Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

30.3.2013

Sports Ladyn kahvakuulatunnit viikottain - kuulumisia

Kevät tulee ja alkaa lumet sulamaan! Mahtava päästä ulos kuulailemaan ja nyt vakkaripuistotunteja onkin pari kertaa viikossaKeskiviikkoisin kuulaillaan Kumpulan Intianpuistossa ja torstaisin KaivarissaJa tiistaina aamuisin on nuo Aleksanterin Teatterin tunnit.

Mä en enää Moolassa vedä tunteja tästä eteenpäin joten siellä ei enää mun tunneille pääseMutta heidän tuntinsa toki jatkuvat edelleenKiitos vielä kivalle Moolan jengille ja oli huippua siellä pitää tuntejaHugs!

Kesäaika mennään näillä tunneilla ja 21huhtikuuta kurssille on muuten vielä 3 paikkaa jäljellä! Muistakaa ilmoittautua! Touko- ja kesäkuulle tulee lisää kursseja yleisön pyynnöstä.

Sitten syksyllä mulle tulee tunteja myös iltapäiviin sisätiloihin kun puistokuulat loppuu sekä sitten ne on tottakai suositut Toimelan Opiston kurssit.

Halutessasi voit ilmoittautua etukäteen laittamalla mulle meiliä mutta ihan ex-tempore voi tulla koska vain mukaan! Ja vaikka et koskaan ole kuulaillut niin on täysin turvallista tulla mukaan sillä kerron aina tekniikat ja opastan uusia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti