Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

3.3.2013

Sunnuntaipäivä - työpäivä - how was it?

Mun päivä on tänään ollut hyvää mieltä täynnäkun ensimmäisenä sähköpostin avattuani oli yhdeltä ravinto-ohjattavalta kuukauden "loppupunnituksen" tulos täysin tavoitteessa 5kg! Mahtavaa! Ja kaikki Personal Training asiakkaani ovat painotavoitteidensa kanssa juuri siellä missä nyt kuuluukin ja edistystä tulee! Ja ihan oikeasti on nostettava hattua kaikille heille millä draivilla sitä mennään eteenpäin! Mutta niin se vain meneeettä tuloksia tuleekun teet ohjeen mukaan. Jos lipsuu niin sitten lipsuuja silloin ei tuloksiakaan tule yhtä nopeasti! 

Aamu alkoi Moolan tunnillaOli mukava vetää tuntia näille ihanille tyypeille taas ja miten hyvä mieli kun kaikista oli ollut tosi hyvä tuntiOpesta se tuntuu maailman parhaallekun tullaan sanomaan tunnin jälkeen että oli loistava tuntiSalillinen hyväntuulisia ihmisiä lähti sunnuntaipäivän viettoon ja mä suuntasin kotiin.

Päivällä tein kotona paperihommia ja kävin juoksemassa ja iltapäivällä vedin vielä Moolan Roihuvuoren salilla yhden tunnin kahvakuulaaOlin kerran käynyt siellä sijaistamassa ja oli mukava mennä uudelleen kun ihmiset olivat mielissäänettä olin siellä taas vetämässäTunnilla oli myös uusia tuttavuuksia ja oli taas huippua kun tunnin jälkeen joku sanoi että oli tosi kiva tunti.


Illalliseksi laitoin uunissa kesäkurpitsaamunakoisoa ja broilerin jauhelihaa tomaattikastikkeessaMä olen oikeasti maailman laiskin ruuanlaittajamutta arvostan kovasti että kaikki on itse tehtyäEnemmän pitäisi tehdä ja väkertää jos olisi aikaaMutta kun ei ole. Mun blogista ei siis mitään huimia ja hienoja reseptivinkkejä saamutta ehkä jotain ideoita miten voi syödä terveellisesti ja päästä helpolla? 


Askelia mittariin kertyi tänään tän verran eli vajaat 3000Sitten siihen päälle tuli 45 minuutin lenkki lumihangissa (otin askeleet muutoslaskurista kun mittari oli kotona) ja 2 kahvakuulatuntiaeli muutoslaskurilla muunnettuna 36 000 askeltaSaldo tälle päivälle yhtensä 38 948 askelta

Hyvänä kilpailun emäntänä tottakai johdan kisaamutta hyvänä kakkosena (melkein tasoissa) kirii On The Go'n Heidi ja kolmantena The Climb -blogin JaninaTämä siis tilasto kahden päivän jälkeeneikä mukana vielä tämän päivän liikuntaaHulluna mäkin liikun mutta onneksi en ole ainoa! Mielenkiintoista olisi enemmän lukea muiden blogeista kuinka on tullut liikuttua ja miten niitä askelia on kertynyt!

Mutta nyt tämä "urheilija" käy sohvalle ja katsoo taas leffan! Olen hyödyntänyt "lapsettoman" viikonloppuni urheilemallatöitä tekemällä ja leffoja katsomalla niin kuin jokainen sinkkuihminen varmaan tekisi? Haha! Mutta mulle se on nautinto ja harvinaista herkkua! Ihanaa sunnuntaita myös sinne! 

2 kommenttia:

  1. Tekemisestä tuli mieleen, tiedätkö GoExpo tapahtumasta tulevana viikonloppuna mitään?

    -Juha

    VastaaPoista
  2. Moi Juha!

    Sen verran mitä netistä olen sivuilta katsonut ja perjantaina ajattelin itse mennä sinne! Mulla ei siellä ole varsinaisesti mitään promo- tai muuta juttua!

    VastaaPoista