Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

22.3.2013

Perillä lämpimässä


Terkkuja lämmöstä! Päästiin eilen perille hotellille joskus puoli kolmen aikaan. Siitä heti voittekin arvata mitä pikkumiehen kanssa tehtiin. Uitiin siihen asti, että meidät käskettiin pois altaasta kun ne menivät kiinni. Täällä on vesiliukumäet ja kymmeniä uima-altaita. Hotellin alue on aivan valtava! Auringon ottamisesta ei tarvinnut haaveilla, sillä altaassa oltiin tiiviisti :)Tämäkin All inclusive hotelli tarjoaa koko ajan jotain ruokaa.. On kaikki mahdolliset drinkit, allasbaarissa jäätelöä, hodareita, hamppareita, chipsejä.. Ei mitään terveellistä... No lounas sekä illallinen ovat niin monipuoliset, että siellä ei enää tiedä mitä ottaisi. Ja sieltä löytyy myös terveellisiä vaihtoehtoja.

Nyt aamulla heräsin puoli seiskalta. Aiemminkin ensin kun alkoi kuulua rukouskutsujen äänet. Väsynyt diskoilija nukkui kahdeksaan asti. Mä istuin partsilla ottamassa aurinkoa kunnes hän nousi ylös. Meille paistaa aamuaurinko :) Tänään eka kokonainen reissupäivä <3 data-blogger-escaped-30-40.="" data-blogger-escaped-br="" data-blogger-escaped-ei="" data-blogger-escaped-ennemmin="" data-blogger-escaped-ja="" data-blogger-escaped-juoksemaan="" data-blogger-escaped-kuvitella="" data-blogger-escaped-l="" data-blogger-escaped-luvattu="" data-blogger-escaped-meid="" data-blogger-escaped-menev="" data-blogger-escaped-mieli="" data-blogger-escaped-mmint="" data-blogger-escaped-n="" data-blogger-escaped-ns="" data-blogger-escaped-on="" data-blogger-escaped-salillekaan="" data-blogger-escaped-tee="" data-blogger-escaped-turha="" data-blogger-escaped-uin.="" data-blogger-escaped-viikolle="">


Meillä on muuten niin kultainen siivooja ja tänään taideteos näytti tältä :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommenttia:

  1. Tuo onkin tuttu hotelli, vuos takaperin siellä lomailtiin.
    Oikein rentouttavaa lomaa.
    T. Vakkari lukija

    VastaaPoista
  2. Heipsu! Oli tosi siisti hotelli ja niin iso paikka että ei ehditty kaikkia altaita edes koluta! Mitä sä tykkäsit paikasta?

    VastaaPoista