Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

20.3.2013

And the winner isTultiin puoli kasin aikaan pikkumiehen kanssa MoolastaVika kahvakuulatunti ennen lomaaEnnen tuntia juniori kävi vakoilemassa salin oven raosta edellistä joogatuntia ja teki kaikki liikkeet perässäTässä pari tyylinnäytettä! Mulla on kyllä niin ihana lapsi ja siellä hän veti meidän kanssa alkulämmittelyt takarivissä kun lämmiteltiin ilman kuulaa! Tää tyyppi on kyllä niin superliikunnallinen ja hyvä kaikessa! Tehkää lasten kanssa kaikkea - he oppivat niin upeasti kaiken ja mitä vain! Ja tähän väliin pakko lainata poikani sanoja tänään kun tulimme kotiin "Parasta elämässä on olla oma itsensä"! Mun mielestä niin hienosti ja viisaasti sanottu <3

Mulle tekee hyvää pitää viikon tauko kuulailusta ja aionkin taas uida ja uida ja uida ja käydä lenkilläAah ihanaa! Vaikka ihan oikeasti mun tulee ikävä teitä ihania tuntilaisia ja valmennettavia!

Kotona meitä sitten odotti pakkausurkka mutta sitä ennen pikkumies sai toimia onnettarenaFB tykkääjien kisassa Aleksanterin Teatterin Kahvakuulakurssin voitti Sari Heino! Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti! Onnea vielä Sarille ja hän sai valita 7tai 21huhtikuuta kursseista kummalle osallistuu! Jälkimmäiselle on vielä paikkoja mutta ensimmäinen on LOPPUUNMYYTY!

Ja hei tulevaisuudessa kannattaa olla kärppänä sillä arvottavana on jopa 10 kpl kahvakuulatunneille ilmaista sisäänpääsyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti