Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

26.3.2013

Lomafiiliksiä ja kurssiasiaa
Kaksi päivää jäljellä. Meillä on ollut tosi hyvät kelit, oon päässyt sporttaamaan ja ollaan saatu viettää aikaa yhdessä lapsen kanssa. Delfiinit on vielä näkemättä ja huomenna mennään veneilemään. Eilen piti lähteä ostoksille, mutta illalla 6-7 aikaan ollaan niin katki että ei ole jaksanut lähteä. Tänään sitten päätettiin että lähdetään jo kolmen aikaan, niin tulee postikortit haettua ja tuliaiset ostettua.


Siis aivan pakko jälleen hehkuttaa näiden ihmisten ystävällisyyttä. Puolitoista vuotta sitten ekaa kertaa Egyptissä ollessani minulle oli yllätys miten kultaisia ihmiset täällä ovat. Kaikki ennakkoon kuulemani oli jotain muuta. Mutta tottahan se on omasta asenteesta paljon kiinni. Meillä on täällä aivan ihanan kultainen siivoojasetä, joka päivittäin rakentaa mitä upeimpia taideteoksia pyyhkeistä :)


No niin sitten muihin juttuihin :) Ilmoittatumisia kursseille on tullut taas hyvin. Voit ilmoittautua Aleksanterin Teatterin 21.4 kahvakuulakurssille myös nettisivujen lomakkeella. Sinne on vielä paikkoja. Kurssin hinta on 49 euroa ja se sisältää Sports Lady kahvakuula DVD'n! Levyä voit myös tilata erikseen Sports Ladyn Webshopista tai hakea sen Stockmannin Akateemisesta. Sieltäkin on levyjä mennyt hyvin ja lisätilausta on jo tullut.

www.sportslady.fi lisää infoa kursseista!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti