Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

4.3.2013

Hiihtämässä, siis minä!


Mun on pitkään pitänyt mennä hiihtämään. Sukset on ostettu ehkä 7 vuotta sitten tai kauemmankin aikaa sitten? Joskus ennen lapsen syntymää. Mä on aina inhonnut hiihtoa. Hävisin jokaisen kilpailun koulussa. Aina oli liian paksut vaatteet päällä ja hiki valui. Ja huonot sukset.. Voitelusta ei puhettakaan. Sitten ala-asteen jälkeen yritin seuraavan kerran hiihtää aikuisena silloin kun sukset oli hankittu. Taas sama juttu. Toppahousut jalassa. Liian kuuma. Ärsyttävää. Junttia. Ei mun juttu.

Viime vuoden aikana olen kuitenkin kypsytellyt ajatusta uudestaan. Mähän aloin tykätä juoksustakin, vaikka inhosin myös sitä.. Viime lauantaina lenkillä katsoin kun muut hiihtivät ja mun oli ihan pakko päästä hiihtämään!

Ja tänään mä sitten pääsin :) Nyt oli kunnon hiihtovaatteet. Suksista en tiedä muuta kuin sen, että hyvin luisti ja kivaa oli. Voi olla että nämä kamat ovat so last season, mutta mulle ne välttää nyt :) Vielä en ole menossa Finlandiahiihtoon.

Mutta miten siistiä oli hiihtää!!! Rakastuin lajiin täysin. Tunnin lenkki Viikin upeissa maisemissa.

Kulutus 455 kcal
Keskisyke 152
Huippusyke 165

Aion mennä uudestaan heti kun taas pääsen :) Mahtavaa!

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommenttia:

 1. Tervetuloa lapsuuden traumansa taltuttaneiden joukkoon :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Oli jo aikakin!

  VastaaPoista
 3. Hanna, ei hätää tän vuoden Finlandiahiihto meni jo (se oli viikko sitten), mutta ensi vuodelle ehdit mainiosti... ;) Sartsa

  VastaaPoista
 4. Katsotaan :) Ehkä ois mahtavaa osallistua!

  VastaaPoista