Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

10.3.2013

Sunnuntaipuuhaa ja tulevia juoksuskaboja

Mun iltapala (smoothiessa marjoja & protskua & kookosöljyä)
Iltapäivällä meidän piti Heidin ja lasten kanssa mennä luistelemaanKäytiin Torpanrannassa missä on ollut jäälle aurattu reitti mutta sitä ei oltu huollettu enääNo sitten päätimme aloittaa siitä luistelun jälkeisestä ohjelmasta eli Torpanrannan kahvilan antimista ja siitä jatkettiin Heidille.Meillä oli huippukiva iltapäivä ja ilta yhteistyökuvioita suunnitellen ja lapset leikkivät innoissaan keskenäänHeidi oli ilmoittautunut Extreme Runille ja mua ei tarvinnut edes ylipuhua kun olin jo mukanaImoittautuminen on tehty! Loistava kisa jossa oltiin pari vuotta sitten PT-kollegoiden kanssa juoksemassa. Toinen ilmoittautuminen lähti Helsinki City Runille joka on tätä pari viikkoa aikaisemmin. Ja sitten syksyllä ois tarkoitus mennä Tukholmaan juoksemaan vielä yksi puolikas!


Heidin mittari yllä ja mun alla 
Sitten kun kaksi himoliikkujaa pääsee vertailemaan askelmittareidensa lukemia on lopputulos aika huvittavaEi pauku 10 000 raja ei sitten kummallakaan vaikka johdossa ollaan5974 näytti mittari nyt ja siihen plussataan 12 000 "askelta" kahvakuulatunnista.

2 kommenttia:

  1. Hahaha, tää kuntoa kansalle-kamppis pitää kyllä huolen mun kesäkuntoon 2013 prokkiksesta. Kun jokapäivä koittaa ylittää eiliset lukemat, ni huomaa aika nopsaan olevansa ulkoilemassa 4tuntia kerrallaan :D Mä taisinki varoitella, että yllytyshulluus on verissä!

    VastaaPoista
  2. En olisi itsekään uskonut mikä voima tällaisella askelmittarilla! On kyllä kiva kisata :)

    VastaaPoista