Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

8.3.2013

Päivän pelastus täydellisessä käsittelyssä


Tänään mulla on oikeasti ollut lepopäivä liikunnastaAskelmittarin lukema nyt illalla on vain reilut 5200 ja edes sitä 10 000 suositusta en saanut täyteenPäivä ei ole mennyt ihan kuin Strömsössämutta täällä en valita niin kuin en yleensäkään tee vaikka taivas putoaisi niskaanMutta suoraan sanottuna itku kyllä tuli kotona iltapäivästäkun tuntui että kaikki menee pieleen.

Mutta päiväni täydellinen pelastaja oli ihana Seija! Mulle oli varattu puolentoista tunnin aika hänen vastaanotolleen hierontaan aamupäivälläSeija on kyllä aivan mestarija niin kuin hänelle sanoinkin tänäänniin en ole ikinä ollut näin tyytyväinen yhteenkään hierojaanHän on huippu! Paras kaikista! Seija kysyi heti saapuessanionko jokin paikka joka erityisesti on käsittelyn tarpeessaTakareidet suorastaan huusivat kireyttä kaiken viuhtomiseni jälkeen ja niihin sitten keskityttiinkinMyös oikea hartiaosasto oli kuin jyrän alle jäänytPuolitoista tuntia meni hetkessä ja Seija kysyi onko minulla kiireEi ollut kiireHän hieroi minua yli kaksi tuntia ja voitte kuvitella miten mahtavaa oli kun kireät lihakset saivat tällaisen helpotuksenAivan taivaallista! Olin niin kiitollinen! 

Voin todella lämpimästi suositella Seija Vuorijärveä teille kaikilleHieronnasta on mieletön hyöty jos ajatellaan vaikka suoritustekniikoitaJos olet täysin jumissa niin et saa liikkeisiin oikeita liikeratoja ja tavoiteltua hyötyä ei saavuteta ennen kuin asento ja liikkeet menevät oikein. Pahimmassa tapauksessa aiheutat itsellesi vain lisää vahinkoa! Viime syksynä kun seisoin CocoVi Bar'n tiskin takana ja samalla tein sporttihommaaplus juoksin ja treenasin ja silloin oli vasen polveni ja kyynärpääni aivan romunaHetken jo pelkäsinettä pitääkö tässä taas vaihtaa alaaSeijan avulla vaivat korjaantuivat ja tällä hetkellä vedän seitsemästä kymmeneen kahvakuulaa viikossa ja siihen päälle vielä muu liikuntaEi tarvinnut vaihtaa alaa ei! Supersuuri kiitos ihanalle ja pätevälle Seijalle vielä tämänpäiväisestäkin hoidosta! Hänen vastaanottonsa on Medstep hyvinvointikeskuksessa aivan keskellä Helsinkiä (Yrjönkadun uimahallin yhteydessä).

Välillä tuntuuettä maailma voi olla sitten julma paikkamutta onneksi on niitä kultaisia ihania ihmisiäkin! Nyt laitan meille huomisia eväitä Messilän reissua varten ja relaillaan kotona ja nautitaan olostamme pikkumiehen kanssa <3 


Nautinnollista perjantai-iltaa myös teille ihanat! Ja kiitos kaikista kommenteistanne ja siitä että luette! It means a lot!

Hugs
Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti