Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

7.3.2013

Aamiainen ja viikon favourite smoothieAamulenkille lähdin asiakkaan kanssa tyhjin vatsoin
Sieltä sitten ajelin kotiin aamiaiselle.Luomukaurapuuroa ja smoothie oli tänään aamiaisenaTää smoothie on aivan mun lemppari nykyään! Solgarin protskujauheet ovat lopuillaan ja ne ovat sopineet vadelmien ja avocadon kanssa ihanasti.

Yhtenä päivänä sitten laitoin Sun Warriorin Vanilla Blendiä aamusmoothieen ja koostumus ei ollut lainkaan niin hyväPlus että Sun Warrior on niin makea ja smoothiesta tulee äitelä jos käyttää vattujaTällä viikolla olen syönyt välipalaksi tai iltapalaksi mustaherukka smoothieta johon olen laittanut vanilla blendiäAivan loistava yhdistelmä! Suorastaan koukuttavaNamiii!

Aamun smoothie

100g mustaherukoita
1 mitallinen (21g) Sun Warrior Vanilla Blendiä
joukkoon suolaa + fiiliksen mukaan mitä milloinkin keksii (välillä vihreä tee jauhetta/ashwagandhaa/smoothie mixiä/ohranorasjauhetta tms)

Ashwagandhankin maku peittyy tuon Sun Warriorin makeuteen! Tulee niin hyvää! 

2 kommenttia:

 1. Olispa niin ihana aloittaa aamu aurinkoisella lenkillä, mutta näillä työajoilla siihen ei ole mahdollisuutta :( Kateeksi käy sua!

  Kysyisin sulta, että teetkö muuten leuanvetoja? Harva nainenhan niitä pystyy tekemään, joten jos itse teet, niin onko sulla siihen jotain vinkkejä? Paljoltihan se on myös tekniikkalaji? Entäs punnerrukset? Teetkö enemmän rintalihaspainotteisia vai ojentajapainotteisia punnerruksia?

  Aurinkoista päivää! :)

  VastaaPoista
 2. Nää on niitä valintakysymyksiä :) Ei mullakaan ennen ollut siihen mahdollisuutta kun olin toimistoduunissa Päätin vain rohkeasti heittäytyä tekemään tätä työtä! Ei asiat ihan ilmaiseksi ole tulleet ja kyllä se palkkatyön tulonlähde aina varminta on :) Hyvät puolet on molemmissa!

  Leukaa ei montaa kyllä mene :) Sitä kannattaa treenata laitteella jos polvien alla on kelkka ja voit painoilla avustaa liikettä! Punnerruksia teen paljon ja laitan tuntilaisetkin punnertamaan aina! Molempia!

  VastaaPoista