Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

11.3.2013

Omena/maapähkinävoi -herkku
Mun on aivan pakko jakaa tämä herkku teidän kanssa! Tein iltapalaksi äsken luomuomenalohkojajoiden päälle voitelin maapähkinävoitaTämän herkun opin viime lauantainakun oltiin Messilän laskettelureissun jälkeen ihanan Päivin luona kyläilemässäSöin ensimmäistä kertaa maapähkinävoita omenalohkojen päällä ja voi miten hyvää! Päivi toimii ravintoterapeuttina ja on aivan huippu tyyppiTäältä voit lukea enemmän hänen palveluistaan!

On muuten ollut mahtava olla viikonloppuna kyläilemässäkun pöytään ei lyödä pullaa ja kääretorttua vaan oikeasti ihania ja terveellisiä herkkujaHeidiltä taas sain uuden protskupatukkareseptinkun hän tarjosi eilen tekemiään protskupatukoitaNiitä lähden kokeilemaan seuraavaksi

Ainoa lisäainepahe nimittäin mulla tuntuu välillä olevan kaupan protskupatukat (hyi yök myönnetään!)Muuten ruoka on melko puhdasta ja luomua! 

2 kommenttia:

 1. Hei Hanna,
  mikä muuten on suhtautumisesi näihin peruskauppojen proteiineihin ja palautusjuomiin? Käytännössä taitaa olla Fastin tuotteita suurin osa. Mikä on muuten lemppari patukka?

  -Juha

  VastaaPoista
 2. Moi Juha,

  En ostaisi niitä enkä lähtisi suosittelemaan. Jokaisen oma asia jos haluaa niitä käyttää enkä lähde siihen sen kummemmin kommentoimaan jos joku haluaa käyttää. Ymmärrän että kaikilla ei ole rahaa tai halua maksaa luomutuotteista. Ovathan nämä paljon edullisempia. Ja tieto lisää tuskaa. Olen viime vuosina perehtynyt enemmän asiaan. Olen kyllä niitä itsekin käyttänyt vielä pari vuotta sitten. Mutta suoraan sanottuna ne sisältävät valtavan määrän lisäaineita. Mä vältän niitä nykyään joka paikassa ja suosin luomua mieluummin.

  VastaaPoista