Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

9.3.2013

Aurinkoinen laskupäivä Messilässä

Nyt voi sanoaettä aavistuksen väsyttääOltiin mäessä viisi tuntiaHeidi oli meidän kanssa laskemassa ja vietettiin kiva päiväSää oli ihan mahtava! Eväiden syönti meni "loistavasti" laavullakun laitoin jälkikasvun nakit lämpenemään tulille ja samalla kippasin omasta salaatista kaikki broilerit maahanRuokana siis vihreää salaattia ja kananmunaSuklaat oli autossa tarkoitettu paluumatkalle ja rinnekahvilasta ei ruokaa löytynytjoten munan voimilla sitten laskettiin koko päivä! 

Mutta meillä oli kyllä huippuaHissilläkin menoon saa haastetta lisää kun ankkurin kapula on polvitaipeessajotta se lapsella on oikeassa paikassaJa kun pikkumies leviää hissiladulle niin leviää äitikinPari kertaa ryömittiin ladulta reunempaanViime laskettelukerralla oltiin Streetissä koko loppupäivä ja täytyy sanoaettä Messilän loivat mäet eivät haastaneet minua tai lastakaan yhtäänParhaat laskut olikin Streetissä ja Kartanonmäen "mini streetissä"Tosin mun meno siellä on kyllä aika mummoaMutta hauskaa ja jännittävää se varmasti on! 

Päätettiin pikkuduudsonin kanssa,  että ensi vuonna aletaan lautaillaMullakin on mun vanha lauta jossainmutta siinä on monot enkä ikinä oppinut laskemaan silläJospa ensi talvena sitten viimeistään opetellaan yhdessä lautailun ihanuusEnsi viikonloppuna Tahkolle neljäksi päiväksi laskemaan ja siinä taitaa olla tän vuoden vikat laskut? Niin paljon on tullut tänä talvena onneksi laskettuakin että jo kaipaa niitä kesäisempiäkin lajeja taas!

Miten teidän päivä on mennyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti