Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

21.8.2013

Aamupäivän menoa

Muuttotohinat on vauhdissa ja eilen purettiin pikkumiehen parvisänky. Siitä en ikinä ois selvinnyt yksin ja onneksi on ihania ystäviä, jotka auttavat :) Kiitos! Muutto- ja kirppariruljanssi verottaa voimia ja omat treenit on jätettävä vähemmälle. Vedetään sitten taas treeniä täysillä, kun muutto on ohi! Oon siivonnut varastoja ja lajitellut kamoja hikihatussa! Ja roudannut Vekarakirppikselle tavaraa! Huh! 

Aamiaisena tänään iso paprikamunakas, joka tosin näytti pizzalle enemmän ;)


Pyöräilin keskustaan tapaamaan valmennettavaa ja matkalta mukaan sis delin kahvi. Ihanaa luomukahvia!


Kotona tehtävää treeniä käytiin läpi ja myös täysillä treenattiin ja sen jälkeen käytiin läpi ruokajuttuja. Taas sitä vaan on pakko tätä työtä hehkuttaa! Mä oon niin onnekas kun saan tehdä duunia ihanien ihmisten kanssa. Töistä lähtee nykyään hymyssä suin ja mä vaan niin tykkään tästä hommasta! Ihan mieletöntä :) Eilen illalla olin tapaamassa yhtä uutta treenattavaani toista kertaa ja hän oli viikossa edistynyt huikeasti. Paino oli lähtenyt upeasti laskuun ja oltiin molemmat hänen kanssaan aivan riemuissamme!! Hieno aloitus ja tästä on hyvä lähteä!


Fillarointi kotiin ja kotona välipalaksi protein pudding (kinuski) omenan ja mustikoiden kanssa. Ja lisäksi granaattiomenan siemeniä. Nyt fillarointi vielä uudelle kodille mittailemaan, ja sitten kotitoimistoon asiakkaiden harjoitusohjelmia tekemään ja vastailemaan kaikkiin kurssi-ilmoittautumisiin. Yksi paikka jäljellä Kumpulan Kylätilaan vielä! Sain onneksi tänään järkeviä neuvoja uuden kodin sisustamiseen ja niistä oon superkiitollinen! Huomenna yritän käydä parissa liikkeessä katsomassa eri vaihtoehtoja! Jes! En malta odottaa että päästään muuttamaan!


Ja illalla taas kahvakuulaa Kumpulassa klo 18.00. 
Saa tulla kertamaksulla myös :) Kuulaa voit kysyä lainaksi hanna@sportslady.fi. Nähdään :)

Hei vielä on aikaa osallistua tähän arvontaan! Illalla kuulemme kuka on voittaja!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti