Sports Lady®

Sports Lady®

13.8.2013

Salilla höyryt pois :)



Mikä kiire päivä tänään. Aamulla Aleksanterin Teatterille vetämään tuntia. Sitä ennen lapsi eskariin. Jännittynein ja iloisin mielin lähdettiin aamulla kohti uutta päivää ja tehtäviä. Mun tunti meni hyvin ja oli kivasti porukkaa! Sieltä nopsaan Vekarakirppikselle viemään vaatteita. Meillä on pari viikkoa siellä pöytä, ja nyt hankkiudutaan eroon ylimääräisistä vaatteista ja leluista. Laitoin vahingossa kiireessä tavarat väärään pöytään ja väärillä lapuilla. Huoh mikä homma tehdä alusta kokonaan... Onneksi huomasin. Mutta aikataulut tyrskähti.. Kotiin syömään ja sähköposteja lukemaan ja paperihommien kimppuun. Lähdin salille purkamaan höyryjä ;)



Se oli hyvä päätös ja oli hyvä treeni. Penkissä sain taas apua. Jes Jes ja kiitos!! Treenin lopussa oli jo tosi hyvä mieli ja vatsoista ei meinannut tulla mitään, kun nauratti äijien läpänheitto. Tässä siis kaikki mitä stressin poistoon tarvitaan. Sali ja penkkiä ja tankoa. Päivä pelastettu. Tein taas ihan perusliikkeitä. Keep it simple. Se on hyvä motto.

Tavoitteena mulla on kehittyä:
1) penkissä
2) leuanvedossa
3) kyykyssä
4) maastavedossa

Nää kaikki liikkeet vahvistaa koko kroppaa. Taivaallista. Saapa nähdä onko taas paikat niin kipeenä huomenna, ettei saa vaatteita kunnolla päälleen.



- Posted using BlogPress from my iPhone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti