Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

21.8.2013

Kuulajuttuja ja muuttoahdistusta


Upee ilma ja aurinko paistoi illalla KumpulassaTiukka treeni vedettiin ja ensi viikolla on Kumpulan vika kerta puistossaLupaan keksiä taas jotain kivaa teidän pään menoksi!

Kahvakuulakurssi Kylätilassa on täynnämutta tunneille kannattaa kysyä paikkoja (tunnit jatkuvat siis kurssin jälkeen lokakuun puolivälissä)Sinne otan lisää porukkaa eli halukkaat mahtuvat kyllä (ilmoittautumisjärjestyksessä)Kurssilaisille on automaattisesti paikka tunneilla. Ja tunneilla voi käydä kertamaksulla tai kymppikortilla!

Syyskuun alussa on pari viikkoa taukoa tunneistaja sen ajan mä käytän tehokkaasti remontoimalla uutta kämppääToivetta esitettiinettä tunnit jatkuisivat puistossa vähän pidempäänmutta aikataulullisista syistä se on vähän mahdottomuusSanotaankoettä "pikkaisen" alkoi tänään ahdistaakun kävin siellä meidän uudella asunnolla mittailemassaKaikenlaista "pientä" fiksattavaa paljastui yllättävän paljonkun alkoi tarkemmin katsoa ympärilleen ja tavaroita oli siirrelty asunnossaHuohNo ei muuta kuin K-Rautaan ostoksille ja tela käteen taasJonkun verran on luvassa myös ihan purku/repimishommaa (=paljon) ja juttujen fiksailuaSaas nähdä onko ne tuparit sittenkään ihan parin viikon päästäVahvasti epäilenMutta laitoin mä tämänkin kämpän kivaksi. Ja edellisetkin! Suoraan sanottuna aika moni mun asunnoista on ollut sellainen "ei niin kiva" sinne muuttaessaMuistankun ostin mun ihan ensimmäisen asunnon Mäkelänkadulta ja kaverit tuli siellä käymäänYksi totesiettä ei käy kateeksi. Kaverit lähti kotiin ja jäin itkien istumaan uuteen asuntoonieikä siinä auttanut muu kuin ottaa maalisuti käteen ja ryhtyä hommiin. Eli turhat porut pois nytkin ja hommiin vaan! 
No se siitä muuttoahdistuksesta! Mennään mukavampiin uutisiin! Heidi voitti arvonnassa itselleen Active Beauty tuotteen 3kk paketin tällä kommentilla.

"Paras vinkkini on huolehtia kokonaisvaltaisesti kehosta, tällöin hiukset ja kynnetkin voivat hyvin. Omalla kohdallani pidän huolen erityisesti D-vitamiinin riittävyydestä - se tuntuu vaikuttavan kaikkein eniten erityisesti kynsien hyvinvointiin."

Laita Heidi sun yhteystiedot mulle hanna@sportslady.fi niin saat paketin postissa! Toinen 3kk paketti arvotaan parin kuukauden kuluttua! Siitä lisää myöhemmin! Stay tuned! 

Ja muistathan tykkäillä Sports Ladyn facebook -sivuista! Kaikkien teidän kesken arvotaan se 100 euron lahjakortti Ruohonjuureen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti