Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

5.8.2013

Huominen ilmaistunti ja super tarjoukset
Huomenna tiistaina klo 18 pääsee kuulailemaan tunnille veloituksetta Aleksanterin TeatterillaKäynti on Bulevardin puolesesta ovesta (Bulevardi 27). Oma kuula mukaan ja olen puoli tuntia ennen tunnin alkua teatterin edessä jolloin on mahdollista saada lainakuulaa!  

Vedetään hyvä kuulatreeni ja paikalle kannattaa tulla myös jos haluaa ostaa vaikka edullisen kortin Aleksanterin Teatterin tunneille! Tai sitten bongaamaan muita loistavia tarjouksia ravintovalmennuksesta tai kuntosalivalmennuksesta!

Kortti tiistain aamutunneille Aleksanterin Teatterille lähtee hintaan 100 eur (ovh 130 eur) ja varaa käteistä mukaan. Tarjous on voimassa vain huomenna!

DVD on myös huomenna tarjouksessa ja sen saat hintaan 18 eur (ovh 24.90 eur) Ja tämäkin tarjous voimassa vain huomenna paikan päällä!

Ja ennen kaikkea paikalle kannttaa tulla oppimaan ja testaamaan millaista kahvakuulailu on (jos et ole aiemmin kuulaillut)! Hiki saadaan varmasti pintaan ja annan useita vaihtoehtoja liikkeisiin jotta kaikki saavat tehot irti!

TERVETULOA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti