Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

29.8.2013

Elämä on kuin ajaisi polkupyörällä.. Kiitos Kaivari

alkulämmittelyä
Jossain vaiheessa oli lupailtu sadetta tälle iltapäivälle, mutta eipä onneksi satanutParisenkymmentä kuulailijaa ja vedettiin kesän viimeinen ulkotunti! Kiitos teille kaikille ihanille! Ja kiitos kaikille teillekinjotka ette vikalle tunnille päässeet! Täällä on nähty sellaista tsemppaamista ja kehittymistä kesän aikanaIhana porukka ja teitä tulee ikävä! Osan kanssa onneksi nähdään sisätunneillaJa keväällä 2014 taas puistotunnit jatkuvat samaan aikaan ja samassa paikassa!Tunnin jälkeen sain ihanan kortin ja nallen yhdeltä tuntilaiseltani, joka oli kesän aikana kokenut huikean muodonmuutoksenKahvakuulatunteja ja ravinto-ohjaustaja kiloja oli karissut viime kuukausina reippaasti! Upeeta! Sen lisäksiettä tää kortti sai ihan tipan linssiin niin olen niin onnellinen ja iloinen kun onnistutaan tavoitteissaan!

Ja te kaikki olette niin mielettömän ihania ja tärkeitäJa siksi mä sen vihkoni kanssa aina nimiä otankin ylösettä oppisin muistamaan teidät kaikki nimeltä! Sports Ladyn filosofiaan kuuluu myös seettä kaikki ovat yksilöitä ja haluan että tunneilla on hyvä meiniki ja jokainen kokeeettä häntä on neuvottu ja tsempattuMulle tuntilaiset eivät ole "karjaa jotka menevät ja tulevat"Mulle on oikeasti tärkeääettä teette oikein ja saatte parhaat tehot treenistä!

Tänään on muutenkin ollut hyvä päiväTai hyvä ja rankka taasMuuttoamuuttoamuuttoa. Uudelle kodille oon roudannut suuren osan vaatteistaja sitten mun laukut ja kengät ja korut! Ja tärkeimpänä pikkumiehen legot! Ensimmäinen asia mikä uuteen kotiin vietiin oli hartaasti rakennettu Kuolemantähti! 


Mutta aamupäivällä sain niin ammattitaitoista ja mainiota konsultaatiota sisustusasioissaettä se pelasti päivän! Tai koko viikonJa siitä olen mielettömän kiitollinenMä tykkäänettä on nättiämutta koska en oikeasti ole kovin hyvä näissä sisustusjutuissa (ts en ehdi koskaan perehtyä lehtiin ja kirjoihin ja olen ihan pihalla vaihtoehdoista)niin voisin tehdä ehkä hätäpäissäni huonoja ratkaisuja joita ei ole loppuun asti mietitty (ostaa esim jotkut kamalat parvekekalusteet)Mulla on oltava joku järjen ääni vähän auttamassa ja tsemppaamassaJa nyt onkin asiat hyvällä mallilla. Sitten yhden ystäväni kautta sain hyvän remonttimiehen ja remppa alkaa ensi viikollaJa sen lisäksi tulee vielä kaapit mittojen mukaan kolmeen huoneeseenjoihin tänään sain hyvää opastusta ja kaapintekijän! Ja jos remontin aikana ei mahdutan asumaan niin meillä on nyt katto pään päälle siksi aikaa! 


tavarat on pakattu ja lamput irroitettu - illallinen muuton keskellä

Mustapekan fetasalaattia dinneriksi
Illan kuulatunnin jälkeen ystävä kävi irroittamassa lamput ja muutmitä en itse saanut tehtyä! Kiitos kiitos kiitos! Ja nyt päivän pääateria kaiken sotkun keskellä ja vähän inspiraatiojuttuja sisustamiseenVika yö tässä rakkaassa Käpylän kodissa <3 Iltasadut on luettu ja nyt vielä omat bloggaukset! Aamulla tulee muuttoauto ja sitten kamat menee uuteen kotiin! Heippa vanha koti! Ja welcome uusi koti!

1 kommentti:

  1. Tsemppiä muuttoon ja onnea uuteen kotiin! :) Minkä kokoinen uusi asuntosi on ja missäpäin Helsinkiä, jos saa kysyä? :)

    Meilläkin pakkailuviikonloppu, maanantaina saadaan avaimet uuteen ja 15.9. pitää olla nykyinen kämppä tyhjä. Rauhallinen muutto (onko sellaista?) edessä, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan.

    VastaaPoista