Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

4.8.2013

Eväitä maauimalassa
Nyt on jälleen tullut aika pysyä tarkkana ja tiukkana syömisen kanssa. Eväät kulkee taas mukana, ja itse asiassa se on niin ihanaa ja helppoa. Kylmälaukussa oli välipalaksi suklaapuddingia ja hedelmää. Joo, lisäaineita on.. Löysin pussin kaappeja siivotessa ja päätin kuitenkin sen käyttää. Silloin ostettaessa maku ei jotenkin uponnut, mutta mustikoiden tai omenan kanssa tää on hyvää.


Maauimalassakin on salaatteja, mutta suoraan sanottuna aika monen paikan salaatit voittaa se itsetehty versio. Oma oli mukana. Salaattia, porkkana, kukkakaalia, paprikaa, manteleita ja broileria. Ja täällä mulle ei edes huomautettu omien eväiden syömisestä. Toki ostimme myös kahvilasta jotain :)

Eilen mulla oli myös juhlissa oma eväsrasia just in case. Ja omien eväiden syönniksi se meni, sillä juhlapöytä notkui mitä ihanimpia herkkuja, joista ei taas mulle löytynyt ruokavalion vaatimia juttuja.

Terveelliseen ruokaan menee aivan älyttömästi kyllä rahaa ja viime aikoina olen keskittänyt suuren osan ostoksista Lidliin. Kassillinen ruokaa Mustapekassa lähtee neljällä kympillä mukaan, kun taas Lidlistä sen saa 15 euroa edullisemmin. Luomua kuitenkin suosin, mutta usein hinta vie voiton. Silloin voi ostaa sitä kuhafilettä, kanttarelleja ja marjoja kun välillä käy edullisemmilla ostoksilla.


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommenttia:

 1. Lidlissä on paljon hyviä tuotteita ja tosiaan loppusumma kassalla yleensä hämmästyttää hyvällä tavalla..:)

  VastaaPoista
 2. Toi ruuan hinta on kyllä tärkeä pointti kun halutaan syödä hyvin. Kun kahdella eurolla saa neljä mikropizzaa niin sitä varmaan sen takia monessa perheessä syödään.. Itselläkin menee melkein kaikki rahat ruokakauppaan, tingin kuitenkin mieluummin lomareissuista ja muista kuin ruuasta.

  On aika vaikea yhtälö kun treenaa paljon ja pitäisi myös syödä paljon mutta silti järkevästi ja hyvin.. Tasapainoilua!

  VastaaPoista
 3. @anonyymi
  Siellä oikeesti onkin. Vihannekset ja sitten broileri, raejuusto ja maitorahka ihan mun vakkariostoksia.

  VastaaPoista
 4. @Mika
  On kyllä väärin että se menee niin päin. Kyllä jäi vadelmat kauppaan tänään kun 175g rasiasta ois saanut pulittaa 5 euroa!
  Mäkin teen kaiken itse enkä käytä edes puolivalmisteita niin kyllä siihen saa uppoamaan., mutta ruuasta ei voi tinkiä. Täällä sama juttu :)

  VastaaPoista