Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

3.8.2013

Lauantain aamulenkki ja Kevyttä Sisilialaista ruokaa


Aamulenkillä (kävelyllä) kävin taas pitkästä aikaaKeskisyke 50 minsan lenkillä oli 136 ja pistelinkin menemään aika reipasta vauhtiaJossain vaiheessa syke on käynyt 170'ssä ja kaloreita paloi 282Tänään mä itse asiassa heräsin tosi aikaisin vaikka ois saanut nukkuaNo niin se menee yleensä. Ihan aikaisin aamulla on ihanaa kun ei ole muita missään ja on vielä suht siedettävä ilmakin liikkua! Lenkin jälkeen tein valmiiksi päivän ruuanSisilialaista Caponataa eli munakoisomuhennostaOhje oli muutama päivä sitten Hesarissa ja vähän sovelsin sitäJätin pois sellerinkun unohdin ostaa ja oliivit jätin myös poisEli Sisilialaisittain voi toki syödä kevyestkinhehe. Ja öljyn kanssa paistaessa en lotrannut mitenkään hirveästi! Toki sitä parempaa mitä enemmän rasvaa. Mutta oikeesti tästä tuli hyvää! Kokeilkaa! Munakoisosta mä tykkään kun se on jotenkin "lihaisa" kasvis ja ihan tosi hyvääkin vielä! Kaloreita siinä on 22 kcal / 100g eli ei yhtään sen enempää kuin "vihreissäkään" kasviksissa! Toisin sanoen tässä ruuassa ei ole muuta "pahaa"kuin se 1tl sokeria mikä nyt ei ehkä maailmaa kaada? Niin siis mä tein 1/2 annoksen tätä reseptiä! 


Viikonlopun ruoka (niin siis ilman tota viiniä)
Munakoisot itketetty ja paistettu ja pannulla tomaatit ja sipulit
mausteet (sokeri puuttuu kuvasta)
kokin maistiainen
valmis pata jota ruokana salin jälkeen
Me lähdetään nyt salilleOlin jo pakannut uimakassin valmiiksimutta ilmeisesti aurinko- ja uintiannos on pikkumiehen kanssa meillä molemmilla täynnä. Mun oma PT halusi sinne eikä mulla ole mitään sitä vastaan! Eli jalat saa tänään lisää kyytiä kyykkyhyppyjen merkeissä!

Iltapäivällä ois vähän juhlaa tiedossa ja saa ulkoiluttaa jotain mekkoakin siis! Katsotaan pystyykö kävelemään korkkareilla tän viikon jälkeen?

Mahtavaa päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti