Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

16.8.2013

Perjantai - myydään lumilauta


Tää päivä on taas mennyt niin vauhdilla! Aamulla fillaroin keskustaan ja tapasin asiakkaani sielläFillarilla Alexiumin kautta (20min pikatreeni) kotiin ja tän reissun kulutus oli 500kcal pyöräilystä ja saleilusta. Ensin siis 30min fillarointi stadiin ja 20 min salin päälle 20min suhteellisen kovaa vauhtia pyöräilyä kotiinPäivän treeni done.

Tänään on ollut aika iisi päiväYksi tapaaminen ja sitten pari ravinto-ohjausta ja sain paljon kotitoimistossakin aikaiseksi! Lopun päivää kulutin siivoamalla alakerran varastoa ja vein taas Vekarakirppikselle lisää juttujaKyllä muuttaminen on kivaaHehheVai tosi työlästä? No kuntoilua tässäkin tuli kun kannoin varaston tavaroita meidän olkkariin hinnoiteltavaksi ja lajiteltavaksi! Alakerran varastossa oli kaikki sitteristä vauvaleluihin ja erilaista urheiluvälinettä thai Boxing suojista lapsen golfbagiin
Anyone?
Mutta tää Scott'n lumilauta haluaisi nyt uuden kodin jos joku huolii? Lauta on ostettu vuonna 2000ja mä laskin sillä muutaman kerranPari kertaa Messilässä ja sitten lähdin Ranskaan alpeilleArvatkaa miten kävi? Vuokrasin suksetNyt maltan siis luopua tästäLauta taitaa olla 160cm pitkä ja monot ovat siis kiinteät monot (ei kengät)Tarjouksia otetaan vastaan ja voin sanoaettä erittäin halvalla lähtee! Monot on kokoa 38-39Kuvassakin näkyy noi "piikit" tuolla sivuissamillä ne tulee siteisiin kiinni. Laittakaa rohkeasti tarjousta tulemaan hanna@sportslady.fi. Lähtöhinta 15 euroa!Nyt fiilistelyä loppuilta! Syksy tulee! Ihan mahtavaa! Syksyllä mulla on synttärit (tai onko se nyt niin mahtavaa enää tässä iässä? On se! Juhlat on aina kivoja!) ja sitä ennen on vielä tuparitkunhan saan ensin pakattua tän kodin ja muutettua sen uuteen ihanaan kotiin <3 Tästä Käpylän kodista ollaan tykätty niin paljonmutta jonkun loppu on aina uuden alkuHyvin palvelleelle Mondeollekin sanottiin tänään heipat. Mutta nyt villasukat jalkaan ja kynttilät palamaan ja kohti kaikkea uutta ja mukavaa! 


Mahtavaa viikonloppua teille kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti