Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

14.8.2013

Vahvistusta kynsille ja hiuksilleMä aloitin tänään uuden tuotteen kokeilun joka vahvistaa hiuksia ja kynsiäActive Beauty on Bambu-uute-karotenoidi-sinkki-vitamiinivalmisteEi sisällä sokeria gluteenia tai hiivaa3 kk kestävän kuurin pitäisi tehdä hyvää hiuksille!

Tuotetta voi ostaa täältä ja sain teille siihen ale-koodin "bambu15"Sillä saatte Active Beauty tuotteesta 15% alennuksen! 

Ja sitten ois myös luvassa pientä arvontaa! Kerro parhaat kynsi- tai hiusvinkkisi kommenttiboxissa ja osallistut kolmen kuukauden paketin arvontaan!


Mikä Active Beauty Hair & Nails on?


Active Beauty Hair & Nails sisältää bambua, jonka vaikuttavana aineena orgaaninen piihappo. Piihappo vaikuttaa tehokkaasti, ja luonnollisessa muodossaan imeytyy myös paremmin.

Miksi bambu on niin erinomainen ainesosa kauneudenhoidossa?

Bambun luonnollinen piihappo imeytyy nopeasti, paljon nopeammin kuin muista piin lähteistä. Bambu myös sisältää runsaasti vaikuttavaa ainetta, joka on elimistölle helposti käyttöönotettavassa muodossa.

Lisäbuustia ohuille hiuksille

Active Beauty Hair & Nailsin sisältämät sinkki ja biotiini edistävät hiusten normaalia kasvua ja sinkillä on myös kynsien kasvua edistävä vaikutus. Ohuet hiukset saavat tuotteesta lisäbuustia, ja kynnet kasvavat aineosien avulla vahvemmiksi, terveemmiksi ja kauniiksi.

Bonuksena: luonnollinen aurinkosuoja

Tämä kauneustuote on myös sopiva niille, joilla on rasvoittuvan ihon kanssa ongelmia. Tuote ei sisällä öljyjä, joten sen käytöstä ei seuraa rasvaista ihoa. Lisäksi tuote sisältää beetakaroteenia ja lykopeenia, jotka takaavat luonnollisen aurinkosuojan.

Miten nopeasti tuote vaikuttaa?

Vaikutukset näkyvät nopeasti jo noin kuukauden sisällä kuurin aloittamisesta. Suosittelemme kuitenkin tuotteen jatkuvaa käyttöä 3 kuukauden ajan. Tuote sopii erityisesti henkilöille, jotka kasvattavat hiuksia tai kärsivät erilaisista hius- ja kynsiongelmista.

*postaus sisältää mainoslinkin

12 kommenttia:

 1. Parhaimmat vinkit on syödä paljon hyviä rasvoja ja muutenkin puhdasta ravintoa, niin olo paranee kokonaisvaltaisesti ja hiukset paksunee! :)

  Arvonnassa mukana, essi.kastari@hotmail.fi

  VastaaPoista
 2. Hyvä ravinto ja hyvää rasvaa, lisäksi mun hiukset voi paremmin kun en pese niitä jatkuvasti enkä käytä hoitoaineita, eivät myöskään rasvoitu silloin niin helposti!

  VastaaPoista
 3. Saako tätä ostaa muualta kuin tuota verkkokaupasta? Esim onko Sokoksella?

  VastaaPoista
 4. Paras hiusvinkkini: Suihkun jälkeen jälkeen älä harjaa hiuksia märkinä, vaan anna niiden kuivua ensin. Äläkä ikinä mene märillä hiuksilla nukkumaan!

  VastaaPoista
 5. Paras vinkkini on syödä terveellisesti ja hoitaa tarvittaessa kynsiä ja hiuksia öljyillä. Saa ne pehmeiksi ja kiiltäviksi :)

  VastaaPoista
 6. Avokado päivässä ja avokadoöljyä kynsinauhoille, niin pysyy hiukset kiiltävinä ja kynnet terässä :)

  VastaaPoista
 7. Olen huomannut, että hyvä ravinto ja terve hiuspohja auttavat hiusten kasvuun. Tämän olen huomannut tämän talven aikana. Olen menettänyt paksut hiukset rankkojen syöpähoitojen takia. Kynnet ovat erinomaisessa kunnossa ja sentin sänki tuntuu myös topakalta.

  Terkuin Kirsi

  Toivottavasti arpaonni on myötä krsihu@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Paras vinkkini on huolehtia kokonaisvaltaisesti kehosta, tällöin hiukset ja kynnetkin voivat hyvin. Omalla kohdallani pidän huolen erityisesti D-vitamiinin riittävyydestä - se tuntuu vaikuttavan kaikkein eniten erityisesti kynsien hyvinvointiin.

  VastaaPoista
 9. Paras vinkki on syödä lautasmallin mukaisest ja käyttää lisäksi vitamiineja. Hiuksille käytän parempia kampaamo tuotteita. Eli ihan perusjuttuja.

  x_unrated at hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Syömällä vitamiineja esim. sinkkiä sisältäviä. Argan öljyä myös käytän säännöllisesti :).

  mariestrange(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Hmmm..pakko osallistua, vaikken mitään superhyvää tai edes hyvää vinkkiä osaa antaa, omat hiukseni ja kynteni kaipaavat nimittäin pikaisesti apua ;)

  t. Anu

  VastaaPoista
 12. Tehopii kalkki D-valmiste.
  Tosin voisin kokeilla jotai uutta. Jos vaikka ilis parempi :)

  -Iituliini-

  VastaaPoista