Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

15.8.2013

Jotain puhdistavaa, jotain tasapainottavaa ja vähän muutakin

Aamun asiakkaan jälkeen kävin Ruohonjuuressa. Tarkoitus oli hakea kookosvettä. Sitten paria muuta juttua mitkä oli vähissä: kuivatut banaanilastut ja kookosöljy. Löysin vaikka mitä ja Sini esittelikin mulle kaikki uutuudet! Kiitos avusta :) Ja Sirkkua oli kiva nähdä myös :)

Tää kookosvesijauhe on mieletön! Yhdestä purkista tulee litroittain valmista kamaa. Ja miten helppo ottaa salille mukaan ja nauttia KYLMÄNÄ. Kylmää vettä vaan joukkoon! Love this! Edullinen ja ekologinen. Sopii tällaiselle kookosveden suurkuluttajalle.. Kookosvettä käytän palautusjuomana usein ja vedän ihan päivittäin janoonkin silloin kun raaskin sitä ostaa! Täältä mun aikaisemmasta kirjoituksesta voit lukea enemmän kookosvedestä ja sen hyödyistä!
No sitten toinen uusi tuote mulle oli tää "supershake" proteiinipitoinen täyspirtelösekoitus, jossa on heraproteiinia ja montaa montaa eri ainesosaa. Ostin kookoksen makuisen version. Suklaatakin löytyy. Jauheen voi sekoittaa veteen tai kookosveteen! Siitä voi tehdä myös smoothien sekoittamalla joukkoon marjoja! Aion koittaa palkkarina tätä!
Sitten ihan pakko oli ostaa uudet kookosmakuvedet: espresso ja suklaa. En oo maistanut ennen ja on varmaan taivaallisen hyvää! Menee sinne herkkuosastoon sillä sokeria näissä on vähän enemmän kuin normivedessä <3
yammy!!
Aloe Vera taas on vatsalle huippu. Laittaa vatsan toimimaan ja pitää suoliston hyvässä kunnossa. Suolisto on yksi tärkein asia kun puhutaan immuniteetista. Aloe veralla pystyy tasapainottamaan elimistön epätasapainotiloja. Aaloe ulkoisesti käytettynä eheyttää ihoa viilentäen, rauhoittaen ja tehokkaasti soluja uudistaen. Sisäisesti nautittuna aloe vera-mehun kasvikemikaalit työskentelevät yhdessä ravintoaineien kanssa pitäen suoliston kunnossa. Immuunivasteesta 70 prosenttia sijaitseekin suolistossa, joten se kannattaa pitää kunnossa. Päivittäisannos Aloe Veraa pitää vatsan limakalvon kunnossa, säilyttää hyvien ja huonojen bakteerien tasapainon, lisää ravintoaineiden imeytymistä syödystä ruoasta ja ehkäisee liian happaman ympäristön muodostumista vatsaan.


Aloe vera sisältää mm. vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, entsyymejä, mono- ja polysakkaridejä ja steroleja. Paitsi ravintoaineita, se sisältää myös antrakinoneja, joista tärkeimmät:

       Ligniinit; mahdollistavat aloe veran tunkeutuminen ihon syvimpiin kerroksiin vieden mukanaan vaikuttavat aineet syvemmälle.
       Saponiinit; antiseptisesti vaikuttavat, luonnollisesti puhdistavat aineet. Vastustavat mikrobeja saippuan kaltaisesti.
       Salisyylihappo; aaloe sisältää pieniä määriä salisyylihappoa luonnollisessa muodossa. Salisyylihappo lievittää kipua, särkyä ja tulehduksia. Se myös auttaa puhdistamaan haavoja poistamalla kuolleita kudoksia.
       Asemannaani; aloe veran yksi tärkeimmistä sakkarideistä. Tärkeä tekijä solujen vastustuskyvylle, aktivoi elimistön puolustusjärjestelmää, myötävaikuttaa solujen uudistumiseen, poistaa myrkkyjä elimistöstä.


Aloe on yksi MUST have jokaisen kaappiin

Ja vielä puhdistavaa teetä. Putsaa maksaa. Tämäkin on uutta merkkiä kaupassa. Tosin maksa-arvot mulla oli erinomaiset. Kävin ottamassa kaikki verikokeet viime viikolla. Ihan vain nähdäkseni, että kaikki on kunnossa niin kuin olikin. Aina paljon kun tulee vedettyä erilaisia lisäravinteita. Tosin ne mitä käytän, ovat luomua ja parasta laatua.


Good shopping! Kiitos Ruohonjuuren ihanat naiset! Ja pyytäkää tekin apua taitavalta henkilökunnalta! Tyhmä ei ole se joka kysyy vaan se joka ei kysy :) Tää on hyvä motto ja mähän olen kova kyselemään! Ja nyt olen onnellinen kaikista näistä ihanan terveellisistä purnukoista ja muista mistä pääsen nauttimaan!
Chi kookosvesi meni samantien - kotiin hankin CocoHydroSport jauhetta (ja kun tarkkaan katsoo koriin niin siellä on myös bansku ja kookosöljy mitä alunperin lähdin hakemaan)

- Posted using BlogPress from my iPhone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti