Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

12.8.2013

MaanantaiViikonloppu ohi and the party is over :) Perjantaina Flow'ta ja lauantaina oli ihan pakko päästä joraamaan. Sunnuntaina nautittiin ihania ruokia perhepiirissä <3
Tänään aamulla heti kasilta vetämään tuntia. Itsellä Huippusyke oli 197. Kovaa mentiin! Huomaa muuten että syksy on tullut. Ruuhkasta. Sateesta. Onneksi nyt alkoi paistaa! Koko aamupäivän tein kotona töitä. Muutaman ruokavalion, ja vastasin asiakkaiden meileihin. Järjestelin syksyn tunteja ja kursseja. Ja hommasin myös mahdollisuuden teille maksaa jatkossa Sporttipassin ja Smartumien lisäksi Virikeseteleillä.

Ruokavalion juuri sinulle tehtynä saat vielä torstaihin asti hintaan 1kk 60 eur -10% ja 2 kk 100 eur -20%. Lisätietoja hanna@sportslady.fi.

Kumpulan Kylätilaan tunnit ja kurssi alkaa täyttyä ja ilmoittautuminen on alkanut. Sports Ladyn Facessa olen siitä ilmoitellutkin jo!

Ja sitten ulos kävelylle ja soittamaan pari puhelua samalla.

Huomiselle tunnille aamuun Aleksanterin Teatteriin pitää ilmoittautua! Oothan muistanut sen tehdä?
Mukavaa päivää kaikille ja pian luvassa myös pientä kisaa, jossa sulla on mahdollisuus voittaa hiusten ja kynsien hyvinvointiin auttavia tuotteita :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommenttia:

  1. moi! MISTÄ on tuo harmaa mekko tossa kollaasissa? törkeen hyvännäköinen. kiitokset mukavasta blogista!

    VastaaPoista
  2. Se on H&M. Ostin vuosi sitten :) Tota samaa mallia oli kyllä tänäkin vuonna. Hyvä ja halpa ;)

    VastaaPoista