Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

25.8.2013

Terveisiä muuttohärdellistä

Mä oon koko viikonlopun pakannut ja lajitellut tavaroitaVaatekaapit kävin vielä kerran läpija sieltä lähti kaksi Ikean kassillista vaatetta ja yksi kassillinen kenkiäKolme jätesäkillistä on mennyt tavaraa tänään roskiin (inhottavaa!)ja auto on täytetty valmiiksi tavaroilla joita lähden huomenna viemäänHopelle lahjoitan kodintavarat ja mammavaatteetja sitten Kauniiseen Veeraan vien parempia mekkojakenkiä ja laukkuja myyntiinOon jemmannut kaapeissa kaikkia kenkiä ja laukkujaenkä ole raaskinut myydäMutta turhaan niitä siellä kaapissa pitää jos ei käytä. Ahdistaa tää tavarapaljous kun toisilla ei ole edes kunnollista kattoa pään päällä tai tarpeeksi ruokaa!

Kolmekymmentä muuttolaatikollista on täytetty tavaralla eilisen ja tämän päivän aikanaja huomenna tulee lisää laatikoitaVekarakirppiksellä kävin tyhjentämässä pöydän tänään ja varasin sinne taas lokakuulle parin viikon jaksonVaivaahan siinä on käydä järjestämässä pöytäämutta toisaalta sieltä sitten saakin hyvin tavaroistaPäivän lopuksi annoin myös leikkikitaran pienelle pojallejoka sitä kovin halusi ja äiti ei halunnut sitä hänelle ostaaTuli hyvä mielikun pystyi ilostuttamaan häntäKaivarin Kanuunaan menee omia vaatteita syyskuussaTätä tavaraa on järkyttävän paljon. Sitä on kertynyt vuosien varrellaKäpylän kodissa on tosi isot säilytystilatja niihin oli helppo kantaa omakotitalosta kaikki "ehkä joskus vielä tarpeellinen" tavaraSiellä ne on varastossa olleet ja nyt hankkiudun suurimmasta osasta eroon.

Perjantaina tein ehkä yhden viisaimmista päätöksistäniOtan remonttifirman tekemään meidän kämpän fiksauksetJoudumme asumaan remontin keskelläsillä he pääsevät aloittamaan vasta syyskuussamutta se on kuitenkin lyhyt aikaHaluan tehdä homman kunnolla ja oma osaaminen ei siihen riitäOlo on helpottunut ja kodista tulee niin hyvä! 


tööt väsähtänyt pakkaaja (silmät pysyy just auki)
Katri tuli pelastamaan mut tänään täältä muuttohässäkän keskeltä ja käytiin sushilla Sushinroll EirassaAi tajutonta miten hyvää! Kymmenen tuntia tänään siivousta ja pakkaamista ja siihen päälle sushitLoppuillasta en tee enää mitään bloggauksen lisäksi! Taju pois!

Aamulla kutsuu kahvakuula ja onneksi on työ missä pääsee liikkumaanMuuten urheilu jäisi totaalisesti pois tän muuton aikanaEi vain ehdi kaikkea! Mä lupasin muuten kirjoitella enemmän mun alanvaihdostamistä oli juttua uusimmassa Me Naiset SportissaSitä tulossa ensi viikollaJa myös vinkkejä ja suoraa puhetta sitä harkitsevilleElämässä on tietyt realiteetit ja blogissa tietysti olen tuonut aina kaiken positiivisen esiin turhia kitisemättäMutta tästä enemmän lähiaikoina!


Loistavaa alkavaa viikkoa teille kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Jee onnea uuteen kotiin :))

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3
    Mä aina ihastelen sun ihania sisustusjuttuja! Samoin! Vaikka hetki jo teidän muutosta onkin!

    VastaaPoista