Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

20.8.2013

Treeniä ja oikein syömistä & some motivation

Rakastan näitä motivational clippejä ja keräsin muutaman teillekin tsempiksiTää ensimmäinen on mun mielestä niin loistavaja pitää niin paikkaansa! Aivan turhaa viettää aikaansa salilla tuntikaupallajos ei syö oikeinLenkille on turha lähteä "kuluttamaan pullaa"Tosin sitä pullaakin voi joskus syödäJa sitten kun syö niin muistaa siitä nauttia! Ja sitten se miten ylipäätään treenataanSen pitää tuntuaPitää tulla hiki kunnolla ja pitää vähän sattuaPitää mennä pois sieltä mukavuusalueeltaSe kehittää! Aamun tunnilla oli loistava meininki päällä ja tunnilta lähti niin hikisiä ihmisiä.Loistavaa! Hyvä te!

Tunnilta ajoin mun asiakkaalleHänen kotiinsaKäytiin läpi syksyn treeniohjelmaa ja katsottiin hänelle uusi kotona tehtävä ("vähän raskaampi") treeni läpiKun liikkeet oli käyty läpiniin päästiin töihin ja vedettiin treeniä neljä kierrostaViimeisellä kierroksella alkoi jo hyydyttää ja välillä tuntuu ihan kamalalta itsestäkin huutaa toiselle että ***kele nyt jaksat ja teet ne loppuun astiJa siksi mä siellä olenAutan ja kannustanJa treenin pitää tuntua! Mä taidan ja mun pitääkin olla välillä se ehkä vihatuin tyyppi! Mutta tän päivän treenattavani on niin tsemppi tyyppija hyviä tuloksia on saatukin aikaan! Hyvillä mielin lähdin taas ajeelemaan kohti seuraavaa paikkaa! Ja tsemppejä ootte te muutkin kaikki treenattavat!!! 


Tää on paras! Kaikilla on aikaa kun vain järjestää sitä!
Ja kuitenkinvaikka tehdään täysillä ja vähän rääkätään itseäänniin kaiken pitäisi lähteä sieltä ilon kautta tekemisestäMukavampi se on treenata ja syödä terveellisestikun ensin alkaa tykätä itsestäänEi tässä ole mikään kiire mihinkään ja tuloksia tulee varmasti kun tekee asiat oikeinJa loppuelämäksemme me tätä tehdäänSyödään terveellisesti ja liikutaanJotta on mukava elää ja olla täällä rakkaiden luona mahdollisimman pitkään! Sen takia en halua määritellä mitään 10 viikon pätkääjossa asiakkaat pääsevät "elämänsä kuntoon". Meillä on koko elämä aikaa!

Ihanaa päivää kaikille! 

Xo
Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti