Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

8.8.2013

Salitreeni ja ei niin kauniita kuvia


Näin se meidän sporttipäivä Heidin kanssa sitten jatkuiAamupalat vedetiin lenkin jälkeen kotona ja sitten ElixiaanSovittiinettä ei kuvailla kesken treenin (hehe kaksi bloggaajaa heiluu koko ajan kameroineen)vaan otetaan kuvia sitten lopuksi. Treeni vedetään täysillä läpiJa palautuksia olikin vain liikeparien välissäjoten siinä ei ois juuri ehtinytkään räpsiä! 

Huh huh tuli kuuma ja kädet tärrää
Liikepareittain mentiin tänään ja liikkeet olivat seuraavat!

5 kierrosta putkeen ilman taukojaJa eka liikepari oli kyykky tangolla (niin syvälle että pylly osuu maahan melkein) ja leuanvetoMolempia 15 toistoaJa sama taas putkeen niinettä kierroksia tuli viisi.

Penkkiä tehtiin erikseenniin toinen sai jeesattua siinäTätä tehtiin vuorotellen 5 kierrosta ja toistoja oli 15 (noh lopussa ehkä vikassa sarjassa tais mennä vaan 12 vaikka vähän vähensin painoakin)Ei sen enempää palautusta kuin että auttoi toista oman suorituksen jälkeen.

Sitten maastavetoa tangolla ja sen pariksi etuheilautusta15 toistoa kumpaakin ja viisi kierrosta mentiin taas.
Maastavedon jälkeen oli jo aika loppu
Ja sitten niitä kuvia! Väsynyttä ja hikistä porukkaa! Kuvaustauon jälkeen vielä vatsoja! Mun vatsasettiin kuului 5 x 20 toistoa voimapyörällä (sarjojen välissä puolen minsan palautus) ja 5 x 20 toistoa vinoja vatsoja (lisäpaino kädessä ja jalat ilmassa niin että kyynärpää osuu maahan aina sivulla)Ja sama juttu taas palautusta sarjojen välissä.

Hikinen yläviistokuva

Sit kaverikuvaa loppuun ja eipä tullut näistä tarkkoja kuviakun käsi tärisi jo niin hullunaMeikkiä ei muuten salilla pysty pitämään kun näyttää ihan pandaltaJoskus tulee meikattuakun tuntuu että muuten mä arkisin sitten hiihdän pitkin kaupunkia koko ajan ilman meikkiäTänään ei onneksi ehtinytTuli lämmin ja poskilla ne ois olleet! Ystävän kanssa on kiva reenata kun saa apuaja ei tarvitse mennä "häiritsemään" muiden treeniä jos tarvitsee varmistajaaKiitos Heidi <3

ihan vähän tärrää käsi 

Ja sitten kiitos vielä eiliset tuntilaiset Kumpulassa! Hyvin veditte ja tiukkaa settiä oli! Mitäs kivaa mä tänään keksin Kaivariin? Se nähdään kuudelta! Ja hei muistutuksena nyt vieläettä tunneilla käy myös miehiäHelposti Sports Lady mielletään vain "ämmien touhuksi"mutta miehet ovat todella tervetulleita ja molemman sukupuolen edustajia mun tunneilla käy!

Tänään myös kaverit mukaan! Tunti ystävälle puoleen hintaan ja kuulaa saa lainaksi kun tulee ennen kuutta Kaivohuoneen eteen!

keskiviikkona Kumpulassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti