Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

27.8.2013

Kuulaa ja kertatreeniä

Aamun tunnin jälkeen oli sen verran vapaata, että ehdin heittää yhden varastokeikan. Sieltä yhden ohjattavani kotiin. Helppo tapa päästä alkuun sporttailujen kanssa alkuun on ottaa kertavalmennuksia. Muutama asiakkaani ottaa kerran viikossa treenin, jolloin pääsee kunnolla hikoilemaan Hannan armottoman, valvovan silmän alla ;) Samassa yhteydessä on mietitty muutkin urheilun kuntoon. Kertatreeni on hinnaltaan 49 euroa. Joka kerta tehdään jotain uutta ja mennä sen epämukavuusalueen ulkopuolelle. Näin ei tarvitse sitoutua pitkiin ajanjaksoihin vaikka pitkiä näistä asiakassuhteista yleensä tulee!
Mietitäänpä, että laitat kerran kuussa kynnet ja ripset mutta kärsit ylimääräisistä kiloista tai vetämättömästä olosta.. Niskat on jumissa ja olet usein kipeänä? Omaan hyvinvointiin ei ole niin helppo sijoittaa..? Autosta maksaa helposti omaisuuden.. Se ei tunnu missään.. Tai uusi käsilaukku lähtee heräteostoksena mukaan? Kaikki on suhteellista. Ja aikaa löytyy kyllä jos tarpeeksi haluaa :)

Oletko aina halunnut päästä hyvään kuntoon? Silloin pitää toteuttaa unelmiaan ja laittaa itsensä parempaan kuntoon! Iho ja hiuksetkin voivat paremmin kun syödään oikein ja liikutaan! Just do it! Näihin sanoihin päätän tämän työpäivän hyvällä mielellä ja lähden siivoamaan uutta kotia. Aurinkoista päivää!


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommenttia:

  1. Ihanan hyväntuulinen postaus :)

    VastaaPoista
  2. Mä vaan sitten taas oon niin ihanan hyväntuulinen :) Muutto etenee hyvin ja töissä on kivaa!

    Ja Onnea lauantaisesta suorituksesta! Hienoa!

    VastaaPoista