Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

30.11.2012

Aikainen lintu madon nappaa (ja myös teille jotain)

Tää takki on niin best tuolla myrskyssä
Kyllä se vaan niin on että jos viideltä herää niin paljon saa aikaiseksi! Tänään oon autoillut (vain blondi lähtee tällaisena päivänä autolla hoitamaan asioita heh?) tukkureissulla ja baarilla ja pitkin lumista ja myrskyistä Helsinkiä.

Tempurilta kävin myös hakemassa itselleni tällaisen Transit Pillow -matkatyynyn lentoa varten! Ihanaa! Suuri kiitos! Ihan mieletön helpotus saada tää tyyny koneeseen unikaveriksiJos matkatavaroiden määrä olisi rajaton niin lähtisi Thaikkulaan mukaan kahvakuula ja Tempurit. Meillä on ollut ilo nukkua Tempureissa vuoden verran ja pois en ikinä vaihtaisiVain pikkuduudsonilta puuttuu se oma tyyny ja ehkä pukki nyt tuo sen? Tiesittekö että tuo Tempurin tyyny saattaa pysyä hyvänä jopa 10 vuotta!

Ja sitten itse asiassa toinenkin Transit Pillow -tyyny liikeni ja joku teistä onnellisista voi sen voittaa omakseenSe on yhdessä Sports Ladyn joulukalenterin luukussa joten kannattaa olla tarkkana lähipäivinä niin täällä kuin facebookissakin! Sinne kannattaakin jo mennä tykkäämään sillä pian tulee lisäohjeita!3 kommenttia:

  1. Pitääkö kuulua facebookiin jotta voi osallistua kilpailuun? Tää on aika yleistä nykyisin, pakotetaan kaikki facebookiin..?

    VastaaPoista
  2. No niin sitä ei ehkä ajattele että joku ei sinne kuulu. Niin harvinaista nykyisin. Kyllä tässä tapauksessa juu pitää sillä ajallisesti mun helpompi postata faceen nuo. Yleensä kaikki kisat on olleet blogissa joten nyt näin.

    VastaaPoista
  3. Mutta kiitos tosiaan tästä kommentista ja seuraavaa kisailua ajatellen otan asian ilman muuta huomioon! XoSL

    VastaaPoista