Sports Lady®

Sports Lady®

30.11.2012

Vitamiineista


Aamulla taas tuli vedettyä normi vitamiinisatsi aamiaisen jälkeen (Female Multiple & maitohappobakteerit & magnesium & B12-vitamiini & nestemäinen D-vitamiini & Ester C-plus ja Omegat ja Solgaria kaikki)Olen taas muutamana päivänä ottanut niin ikään Solgarin Allicin Max -valkosipulijauhekapseleita sekä Beta Glucans Immune Complex -valmistetta. Täältä voit lukea aiemman kirjoitukseni immuunipuollustuksesta ja luonnon omista antibiooteista. Eilen oli kurkku vähän kipeänäJohtuneeko siitä keskiviikon viimaisesta ratsastustunnista ulkona kun sain kunnon hien vielä pintaan vai mistä? Joka tapauksessa olo ei ole ihan ok.

Noita vitamiineja popsiessa tuli elävästi mieleen kun olin raskaana ja söin silloin tottakai vitamiinejaSitä ennen en juurikaan ollut käyttänyt mitään valmisteitaJa olinkin muuten tosi paljon kipeänä ja vastustuskyky oli huonoTottakai elämäkin oli erilaista ennen lasta mutta kyllä noi vitamiinit kummasti vain toimii. Nyt tulee kausiluontoisesti syötyä yhtä sun toista valmistetta ja eron kyllä olossa huomaa.

Tänään aamulla mukavauudenhalu voitti ja aamu sujuu rauhallisesti Hesarista ja vihreästä teestä nauttien <3 Ei huvittanut lähteä myrskyyn käppäilemään puolikuntoisenaTänään olisi nimittäin tiedossa vähän pikkujoulua ja huomenna siskon valmistujaiset sekä CocoVi Bar'n tyttöjen kanssa pikkujoulun viettoa niin ikään! Että olisi kiva olla kunnossaJa hyvä olisi myös taas maanantaina aamulla olla kunnossa kun kuulatunti pärähtää käyntiin aamullaEli rauhallista menoa loppuviikko.

Tsemppiä teille tuonne lumimyrskyynMä pääsen autoilemaan tukkukeikalle tänään! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti