Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

13.11.2012

Immuunipuollustuksesta ja luonnon oma antibiottiSolgar on kehittänyt immuniteettiin laajasti vaikuttavan tuotteen, joka sisältää kuusi elintärkeää ravinnetta ja marjayhdistelmäuutteen. Eilisessä paketissani oli sekä tämä Beta Glucans että toinen tuote nimeltä AllicinMaxAllicinMax on 100 % stabiloitua allisiinia. Allisiini on valkosipulin tehoaine. Luonnon oma antibiootti, jolla on antibioottien hyvät puolet mutta ei mikään huonoista puolista. AllicinMaxin avulla paranee nopeasti flunssasta.

Immuunijärjestelmä on puolustussysteemi joka vaatii useiden tekijöiden yhteistoimintaa. Beta Glucans on immuuniboosteri. Monilla ravintotekijöillä on ratkaiseva merkitys immuunisysteemin toiminnassa. Immuunijärjestelmä on suunniteltu puolustamaan kehoa sen kohdatessa päivitäin bakteereja, viruksia, erilaisia myrkkyjä ja parasiittejä. 

Kasviskapseleiden sisältämät Beta 1,3 glukaanit on eristetty hiivan ja sienien soluseinämistä. Sen tiedetään aktivoivan valkosolujen aktiivisuutta ja set taas auttaa immuunisyysteemiä taistelemaan mm. viruksia vastaan. Tuote sisältää myös C-vitamiinia (ESTER-C®) joka valmistetaan patentoidulla menetelmällä jonka lopputuloksena saadaan C-vitamiinia joka siirtyy helpommin soluihin kuin “tavallinen”. Mulla on ollut pitkään käytössä tuo Solgarin ESTER-C® -vitamiinikin (kuten myös D3-vitamiini ja sinkkisitraatti) ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen niihin. 

Sitten Beta Glucans sisältää marjajauheita (mustaseljan uute ja mustikka- sekä acaijauhetta) jotka estävät virusten hiivojen ja bakteerien kasvua. Niillä on myös merkittäviä antioksidanttivaikutuksia. Sinkki on yksi osa ja riittävä sinkin saanti onkin elintärkeä immuunipuolustuksen toiminnalle. Seleeni vaikuttaa niin ikään immuniteetin vahvuuteen. Kupari puolestaan osallistuu superoksididismutaasientsyymin toimintaan elimistössä. Tämä entsyymi on erittäin tehokas estämään vapaiden happiradikaalien aiheuttamia soluvaurioita. Kupari on elintärkeä sekä synnynnäisen että hankitun immuniteetin toiminnalle. D3-vitamiini: D-vitamiinireseptoreita on kaikissa immuunisysteemin soluissa, joka viittaa siihen, että ne tarvitsevat D-vitamiinia toimiakseen optimaalisesti. D-vitamiinia tarvitaan myös antimikrobisten proteiinien tuotannossa, jotka taistelevat viruksia, bakteereja ja hiivoja vastaan. Lisäksi T-solut (jotka tappavat patogeenisiä bakteereja ja viruksia) tarvitsevat D-vitamiinia aktivoituakseen.

Täältä voit lukea aikaisempia kirjoituksiani miten saat itsellesi upean ihon (mitä vitamiineja se kaipaa) tai mitä sinkin puute voi aiheuttaa.

Ja sitten se toinen uutuustuoteOlen aina tiennyt valkosipulin hyvät terveysvaikutukset mutta ei tee mieli flunssassa kiskoa yliannostusta tuoretta valkosipulia ettei karkoita ihmisiä läheltäänKun tuore valkosipuli leikataan tai murskataan, rikkipitoinen yhdiste alliini altistuu allinaasi-entsyymille, minkä seurauksen syntyy erilaisia alliinin rikkipitoisia johdannaisia. Ensimmäiseksi syntyy allisiinia. Valitettavasti tuoreesta valkosipulista muodostuva allisiini on hyvin epävakaa yhdiste ja muuttuu nopeasti muunlaisiksi rikkiä sisältäviksi yhdisteiksi eli tiosulfinaateiksi. 

Allisiini on valkosipulin tärkein ainesosa, joka suurelta osin on vastuussa valkosipulin terapeuttisista vaikutuksista. AllicinMax-jauhe on erittäin tiivistetyssä muodossa. Jotta samanlaisia vaikutuksia saataisiin aikaan syömällä tuoretta tai keitettyä valkosipulia, niitä tulisi nauttia erittäin suuria määriä. Muut valkosipulivalmisteet eivät sisällä allisiinia merkittäviä määriä. Muiden valmisteiden kohdalla luotetaan siihen, että keho itse muodostaa allisiinia kun tabletti tai kapseli on nielty. Valkosipuliöljy-tuotteet valmistetaan tislaamalla tuoretta valkosipulia, muodostuva öljy laimennetaan ja kapseloidaan. Tämä prosessi tuhoaa suurimman osan allisiinista. Muutamat valkosipulivalmisteet voivat tuottaa elimistössä pieniä määriä allisiinia, mutta allisiinin muodostus on täysin riippuvainen mahahappojen määrästä ja allisiinin muodostuminen voi kestää useita tunteja. AllicinMaxTM valmisteen ei tarvitse muuttua allisiiniksi, koska se on jo allisiinia. Kun AllicinMax-jauhe tulee mahalaukkuun, se liukenee välittömästi ja imeytyy verenkiertoon muuttuen lopulta lukuisiksi 1allisiinin johdannaisiksi. AllisinMaxTM-valmisteen allisiinille mahan hapan sisältö on vain hyödyksi, kun taas monissa muissa valmisteissa mahahapot voivat estää yhdisteen vaikutukset. 

Täytyy myöntää että tavallisia lääkkeitä tai antibiotteja ei ole pitkään aikaan tullut käytettyäkään ja innolla odotan miten tämä valkosipulivalmiste vaikuttaa kun saan seuraavan flunssan. Jos saan lainkaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti