Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

20.11.2012

Uusi blogi ja arvonnan voittajat

Hei ihanat! 

NLP-Opiston äänitteet on nyt arvottu kaikkien facebook -tykkääjien kesken"Tunteet hallintaan" -äänitteen on voittanut Elina Nenonen ja "Syvään uneen" -äänitteen omakseen saa Niina Rantti. Onnea voittajille! Lähetättekö voittajat meiliosoitteenne minulle 
hanna@sportslady.fi -osoitteeseen palkintojen toimittamista varten!

http://www.katialander.com
Sitten ihan pakko hehkuttaa! Ystäväni Kati Alander on alkanut kirjoittaa blogiaVuosi 2012 on ollut Katille uskomaton menestys hänen ensimmäisenä ammattilaisvuotenaan. Kati sijoittui toiseksi Nordic Pro kilpailussa Suomessa jonka jälkeen varsinainen potti räjähti Madridissa Arnold Classicissa jossa Kati sijoittui myös toiseksi häviten vain hallitsevalle Figure Olympialle ja lajin ikonille Erin Sternille. Nyt Kati aloittaa valmistautumisen vuodelle 2013 jossa tavoitteena on Olympia joka on kisojen kisa! Upeeta!

2 kommenttia:

 1. Heippa!
  Löysin blogisi hiljattain ja selailtuani sitä hetken tunnistin todella tuttuja ympäristöjä: Helsinkiä ja Poria ja mahtavia lenkkipolkuja. Itse olen piakkoin porilaistumassa oleva helsinkiläinen, eli osaisitko vinkata lenkkipolkuja ja treenipaikkoja nimenomaan Porista? Kuvista ja jutuista päätellen olet sieltä itse kotoisin? Pakko muuten vielä todeta että (kuvien perusteella ;)) olet älyttömän hyvässä, kadehdittavassa kunnossa! :)

  VastaaPoista
 2. Moi Jossu!

  Joo mä olen Porista kotoisin ja Helsinkiläistynyt -99. Mun aivan lempparitreenimesta Porissa on Porihalli! Siellä on hyvä meininki ja hyvät laitteet!

  Parhaat lenkkipolut on mun mielestä Yyterin hiekkaranta (kannattaa todella ajaa se reilu 10km Porin ulkopuolelle!) ja Kirjurinluodon ympäristössä olevat lenkkipolut!

  Porin metsän Katinkurun lenkki ja muut lenkkiradat ovat myös huippuja mutta kesällä vältän paikkaa hyttysten vuoksi! Ja Pori on ylipäätään niin kiva kaupunki että musta on mukava juoksennella oikeestaan missä vain!

  Ja kiitos kovasti kauniista sanoista. Kyllä sitä yrittää pysyä hyvässä kunnossa niin hyvin kuin vain jaksaa ja ehtii! Välillä vähän tiukemmassa ja välillä vähemmän :) Pääasia on että on hyvä olla <3

  VastaaPoista