Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

18.11.2012

Sunnuntain aamiainen ja Pudding vertailu

Huomenta! 

Aamiaisena tänään munakas ja jälkkäriksi proteiini vanukastaViikonloppuna voi vähän säätää aamupalan kanssa kun on aikaa.

1 kananmuna
2 valkuaista
5g kookosöljy
tomaatti
paprikaa

Energiaa 180 kcal
Protsku 15g
Hiilari 5 7 g
Rasva 11g

Pari tuntia ennen aamiaista laitoin Mannisen mansikka-valkosuklaa puddingin jääkaappiin jähmettymäänPurkilla ainakin on sen verran kokoa että keittiön pitäisi olla vähintään yhtä suuri kuin Dallasissa.


Mansikka/valkosuklaa pudding (Manninen)

1 mitallinen (25g) jauhetta sekoitetaan 1 desiin kevyt- tai täysmaitoon (mulla nyt sattui olemaan vain rasvatonta joten tein sen siihen).

Energiaa 120 kcal (jauhe + rasvaton maito)
Proteiinia 24g
Hiilari 5 4g
Rasvaa 0 5g

Täytyy rehellisesti sanoa että tämä ei ollut ihan mun makuun ja jäi syömättä. Ehkä ne toiset maut ovat parempia?

FAST Double Chocolate Pudding 

Seuraavaksi esiin siis FAST'n pussi minkä tilasin myös samalla kertaaOhje käski sekoittaa shakerissa 1-3dl maitoa 1 desiin jauhettaJa sitten kaadetaan tarjoiluastiaanLaitoin 1.5 dl maitoa ja vanukkaaan olisi saanut kaivaa purkista tarjoiluastiaanKaataminen ei olisi onnistunutEli lisää maitoa ja lopulta sinne meni koko 3 desiäTämän vanukkaan jähmettyminen kesti vain 5 minuuttia joten plussaa siitä (Mannisen vanukasta piti hyydyttää kaksi tuntia).

Energiaa 195 kcal (1 mitallinen = 30g jauhetta + 3 dl rasvaton maito)
Proteiini 32g
Hiilari 16g
Rasva 0.6g

Pisteet keräsi tässä vertailussa FAST'n pudding. Maku oli ihan jees ja myös pussi on helpompi säilöä keittiön kaapissa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti