Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

25.11.2012

Paula's Choice


Viime viikolla otin käyttöön Paula's Choice vartalovoiteenTuote on kuoriva ja se tekee ihon ihanan pehmeäksi sekä tasoittaa ihoaOlen laittanut sitä iltaisin ja tuotetta ei huuhdella poisIhosta tulee tosi pehmeä. Tää merkki oli mulle aivan uusi ja nyt tuli vähän enemmänkin perehdyttyä sitten tähän aiheeseenAlla olevan tekstin olen lainannut Loveit -verkkokaupan sivuilta.

Paula Begoun: kutsumuksellinen kauneusasiantuntija 

Yli 30 vuoden ajan on kosmetiikka-asiantuntija Paula Begoun analysoinut ja kriittisesti tarkastellut tuhansia ihonhoito– ja meikkituotteita. Yhdysvalloissa hänet tunnetaan nimellä Cosmetics Cop. Hänen tavoitteensa on auttaa kuluttajia arvioimaan, voiko tuote todella täyttää lupauksiaan. Paula jakaa asiantuntemustaan kirjojen, websivujen ja television välityksellä. Hän on usein nähty vieras Oprah Winfrey Show:ssa, NBC:llä ja CNN:llä. Beautypediasta voit lukea yli 45 000 Paulan arvosteluja eri tuotteista (englanninkielinen). 

Paulan pyrkimys tarjota korkealaatuisia ja kohtuuhintaisia tuotteita johti hänet kehittämään oman tuotesarjan: Paula’s Choice. Jokainen tuote on huolellisesti kehitelty ja testattu. Kaikki väitteet tuotteiden vaikutuksista perustuvat julkaistuihin, tieteellisiin tutkimuksiin. Paula’s Choice –tuotesarja lanseerattiin vuonna 1995 Yhdysvalloissa, ja siitä on tullut erittäin arvostettu, maailmanlaajuinen tuotemerkki. Syy on yksinkertainen: Paula’s Choice tarjoaa korkealaatuisia ihonhoitotuotteita kohtuulliseen hintaan. 

Tämän vuoksi ihosi rakastaa Paula’s Choice –tuotteita 

Paula’s Choice –ihonhoitotuotteet sisältävät ainesosia, jotka yksinkertaisesti toimivat. 

Jokainen tuote on huolellisesti valmistettu ja testattu. Käyttämiemme valmistusaineiden tehokkuus perustuu kattaviin tieteellisiin tutkimuksiin. Paula’s Choice –ihonhoitotuotteissa ei käytetä tarpeettomia ainesosia kuten tuoksu- ja väriaineita, koska se ei ole ihollesi hyväksi. 

Paula’s Choice -ihonhoitotuotteet 

• Todistetusti tehokkaita, sopivat niin herkälle kuin ikääntyvällekin iholle tai rypyistä sekä epäpuhtauksista (mustapäät, finnit) tai ruusufinnistä (rosacea) kärsivälle iholle.
• Hajustamattomia
• Väriaineettomia
• Ympäristöystävällisiä
• Ei testata eläinkokein


Täältä voit tilata tuotteita ja sivuston ylälaidassa olevassa bannerissa on myös ale-koodi ensimmäiseen tilaukseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti