Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

5.11.2012

Uusi viikko ja treenisuunnitelmat


Huippua! Aamulla oli Haltonin aamutunti ja tänään nostatettiin sykettä ihan kunnollaOli ihana päästä tekemään itsekin kunnolla ja nyt en lintsaillut yhtään käden kanssaTuntui hyvältä viikon levon jälkeenIltapäivällä ois tarkoitus mennä salilleFlunssa on hellittänyt mutta ääni tahtoo välillä olla vielä käheääNo tällä viikolla ois taas tarkoitus päästellä kunnolla menemään! 

Viikon treenisuunnitelma näyttää tältä

Maanantai 
Kahvakuulatunti aamulla
Salitreeni iltapäivällä

Tiistai 
Aamulenkki (kävely)
Salitreeni iltapäivällä

Keskiviikko
Juoksulenkki
Jorausta JLo'n keikalla

Torstai
Kahvakuulaa pari tuntia

Perjantai
Uinti
Ratsastustunti

Lauantai
LEPO (kävelyä ja venyttelyä)

Sunnuntai
Juoksulenkki 

Menneet pari viikkoa on väsyttänyt aivan järjettömästi ja urheilua ei juuri ole tullutkaan. Ehkä siksi? Vai pimeys ja sadeko sen tekee? En tiedäKaikki muut ovat valittaneet samaaTaas sitä saa ihmetellä miten näitä juttuja jaksaa mutta kyllä sitä vain jaksaa kun tekeminen on mieleistä! On aivan eri asia tehdä työtä jota tykkäät tehdä. Mullakin on paljon kaikenlaisia juttuja taas meneilläänMutta saan niin paljon hyvää energiaa takaisin mun tuntilaisilta ja ihanilta baarin tytöiltä ja kaikilta muilta ihanilta ihmisiltä mitä mun elämässä tällä hetkellä on. Kyllä mä olen paljon myös miettinyt sitä että tekisin myös toimistossa taas duunia (kun paikat ovat alkaneet hajota ja fyysisen työn rasitus on välillä kovaakin) ja sekin työ on kivaa ja siinä on omat hyvät puolensa! Ja niin toimistohommassa kuin fyysisessäkin työssä tulee omat "rasitusvammansa ja kremppansa". Sanotaan että istuminen on vaarallista mutta kyllä sitä kaikessa työssä itsensä jossain vaiheessa saa rikki jos ei huolehdi omasta kunnosta ja levosta. Mutta näillä mennään nyt ja ehkä siellä toimistossakin saatan vielä jonain päivänä taas istua ja kipittää korkkareissa lounaalle?


Ja vielä tuosta mielekkäästä tekemisestäVaikka ei työ olisikaan sellaista mitä rakastaa tehdä niin muista arjen asioista voi pyrkiä tekemään ne asiat jotka on itselle tärkeitä ja rakkaita. Mielestäni kyllä siihen tulisi pyrkiä että saa tehdä työtä mistä pitää! Olen niin onnellinen että minulla oli rohkeutta vaihtaa alaa ja lähteä kokeilemaan millaista on toisenlainen työ! Sitäpaitsi nyt osaa arvostaa kaikkia fyysistä työtä tekeviä aivan eri lailla! 

Miten sitten arjessa pyrkiä siihen onnellisuuteen? Harrasta sellaisia lajeja joista sulle tulee hyvä mieli! Kaiva ne vanhat ratsastussaappaat esiin ja mene tunneille jos siltä tuntuu. Tai nuku päikkärit jos tarvitsee! Ota se aika jostain! Maailmanympärimatka tekee varmasti onnelliseksi mutta se onnellisuus pitäisi pystyä löytämään arjen pienistä jutuista! Mun mieli pysyy virkeänä kun saan tehdä mulle mieluisia juttujaTällä viikolla ajattelin mennä uimaanSe tuntui kyynärpäällekin hyvältä kun Budapestissa kävin nopeasti aamu-uinnillaUintiakin oon aina jotenkin "inhonnut" (ihan niin kuin juoksuakin) mutta ehkä se nyt olisikin "se juttu". Ja ehkä mä innostun uinnistakin ja sitten voisikin laittaa lapsen uimakouluun ja uida itse sen uimakoulun ajan? Ja taas olisi molemmilla mukavaa! Seinäkiipeilyn löytäminen yhteisenä harrastuksena oli huippua! Sitä voi tehdä 5-vuotiaan kanssa niin loistavasti!

Saa nähdä miten mun sportti-suunnitelmat pitääYksikin huonosti nukuttu yö vaikka lapsen kasvukipujen vuoksi voi pistää viikon suunnitelmat uusiksi. Tarpeellinen määrä unta on kuitenkin kaikista tärkeintä! Tosin pikkutyypin jalat ovat pysyneet hyvässä kunnossa kun on joka ilta niitä hierottu hierontavoiteella ja laitettu vielä magneesium suihke päälle. Paljon on luvassa urheilua tälle viikolle mutta toisaalta viikonloppuna mulla ei ole mitään sovittua joten sitten on mahdollisuus kerrankin levätä! Nukkua vaikka kahdet päikkärit jos huvittaa!

Ja hei muistattehan käyttää koko viikon niitä portaita hissin sijaan! Kuulin että nyt on valtakunnallinen "porraspäivien juhlaviikko"

Ihanaa viikkoa! 
XoSL

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti