Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

8.11.2012

Aurinkoisen aamun filosofointia


Tänään oli niin hieno aamu! Reilu tunnin aamulenkki tyhjään vatsaan (kävely) upeessa auringossa teki niin hyvää ja tuli superhyvä mieli!


Kesto 1h 15min
Keskisyke 128
Huippusyke 162
Matka 7 3 km
Keskinopeus 5 8 km/h
Kulutus 372 kcal

Mä sain muuten itsellenikin omaksi nuo NLP-Opiston "Tunteet Hallintaan" sekä "Syvään Uneen" -äänitteetTuon ensimmäisen äänitteen olen kuunnellut ja tykkäsin. Suuri kiitos!

Tunnin verran Eevin kuuntelua meni hetkessäPäällimmäisenä mulle jäi ajatus "Paras asia tulevaisuudessa on se että se on edessä mutta elämä tapahtuu kuitenkin tässä hetkessä"Enemmän pitäisi oppia nauttimaan siitä hetkestä missä onSe ei ole aina ihan helppoa kun koko ajan aivot raksuttaa työasioita tai suhde-asioita tai mitä vainKävelyllä on huippua sen vuoksi käydä ihan rauhassa sillä ei ole kiire mihinkään ja voi oikeasti keskittyä siihen mitä on tekemässäKatsella ympärilleenMiettiä. Nauttia auringosta ja maisemista. Haluan enemmän oppia olemaan läsnä.

Toinen juttu mikä tarttui mieleen oli se että päivässä ajatellaan jopa 70 000 sanaaAivot ei tunnista negaatiota"En halua stressiä" miettivä ihminen miettii oikeasti vain stressiä eikä stressaantuneisuudesta päästä helposti irtiEnemmän pitäisi kiinnittää huomiota siihen miten puhut itsellesi"Haluan oppia ottamaan asiat rennommin" on parempi tapa ajatella.


Ja sitten yksi asia mikä myös jäi mieleenOnnellisten ihmisten salaisuus on sopeutumiskyky ja se kuinka ottaa asiat. Allekirjoitan täysin! Sen sijaan että yrittäisi hallita merenkäyntiä voi keskittyä ratsastamaan aalloillaVery good point! Ja ainoastaan omalla suhtautumisella ja omalla kokemuksella voi vaikuttaa siihen miten onneliseksi itsensä tunteeAi että oon mäkin ollut sellaisessa merenkäynnissä välillä että huhJa ilmassa on jälleen sitä aaltojen kasvamistaNyt on vain otettava jälleen se asenne että "Siistiä nyt tulee isot aallot näilläpä saan hyvän vauhdin!"Mun on ollut pakko opetella viimeisten vuosien aikana ajattelemaan rennommin ja koko ajan positiivisemmin ja positiivisemmin. Olen tyytyväinen itseeni ja olen koko ajan siinä kehittynytKaikki asiat on lopulta vain asioita ja niin kauan kuin kaikki ovat terveinä on asiat hyvinSe on se pääasiaKaikki muu on aina järjestettävissä ja asiat ovat vain järjestely- ja asennoitumiskysymyksiä. Ja on hyvä muistaa ettei ole itselleen liian ankara! Pitää enemmän tykätä itsestäänSiitä se kaikki lähtee


2 kommenttia:

 1. Mul oli sama aamulenkki ku sul... :):) Samoi reittejä mennään. Itse kävin päälle kahden tunnin kävelyllä ja voin sanoa, että jaloissa ja pepussa tuntuu!! ah! love it!

  Olen samaa mieltä, että pitää tykätä enemmän itsestään!! LOVEYOURSELF :)

  Ehkä törmätään huomenna lenkkipolun varrella :)

  -S-

  VastaaPoista
 2. Aika hyvä! Munkin ois tehnyt mieli tehdä tosi pitkä lenkki muttei ehtinyt! Parin tunnin kävely on niin parasta kun on upee ilma! Ja tänään oli! Hauskaa ehkä törmätään!?

  VastaaPoista