Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

21.11.2012

Lemppariprotskupatukat

Leaderin patukoita toimituskuluitta Healthwell'stä 
Ollaan pikkuduudsonin kaa leivottu pipareita nyt parina päivänä peräkkäin ja eilen sitten koottiin piparkakkutalokinMun vieroitusoireita pipareista helpottaa nää Leaderin protskupatukat jotka oikeasti maistuu piparkakultaNami! Löysin myös lakritsin makuisen salmiakkipatukan (älyttömän hyvää myös)Oon nyt ihan innostunut näistä patukoistaTuntuu että mulla aina on joku tietty lemppari mitä sitten syön kunnes kyllästyn!
Mutta leipominen on aina ihanaa ja kyllä mä viikonloppuna tietty oikeitakin pipareita söin! Joka päivä ei vaan niitäkään viitsi mussuttaa.7 kommenttia:

 1. Toi piparinmakuinen on tositositosi hyvä. Salmiakki-lakritsia olen etsinyt muutamasta paikasta, mutten ole löytänyt. Pakko saada maistaa, ja hyvä tietää, että se on hyvää. :)

  VastaaPoista
 2. Joo ne on ihan superhyviä! Kanelipullan makuiset on myös! Ootko niitä maistanut? K-market Mustapekasta ainakin löytyy lakritsia!

  VastaaPoista
 3. Näin mainoksen noista piparkakkupatukoista ja mietin, että pitäisi maistaa.

  Mirja

  VastaaPoista
 4. Ne on kyllä loistokeksintö! Mun mielestä noi kaikki Leaderin patukat on aika hyviä mutta ehdottomat suosikit on pipari ja kanelipulla ja nyt myös laku!

  VastaaPoista
 5. Ooh, kuulostaa hyvältä :P Minkälaisia nuo Leaderit ovat koostumukseltaan?

  VastaaPoista
 6. Juu, oon maistanut ja ihania on varsinkin kahvin kanssa. On niillä monia muitakin hyviä makuja. Tuo laku pitää kyllä metsästää. :)

  VastaaPoista
 7. Ne on aika pehmeitä eikä sellaisia kumisia mitä yleensä lo-carb patukat! Me like!

  VastaaPoista