Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

22.11.2012

Uudet kahvakuulakurssit & kahvakuulavalmennukset

Hei ihanat!

Nyt on Toimelan Opiston nettisivuille tullut ohjelmisto kevään kursseilleKursseille voi ilmoittautua 5 joulukuuta alkaen ja ne alkavat tammikuussa 2013Jatkan torstaisin kahvakuulakurssien vetämistä ja ne soveltuvat niin aloittelijalle kuin jo hetken kuulailua harrastaneelleToistaiseksi nämä Toimelan Opiston tunnit ovat ainoita "julkisia tunteja" joita vedänMulla on kaksi tuntia torstaisin ja niistä voit valita kumman vain mikä parhaiten kalenteriin sopii ajallisestiTunnit ovat täysin identtiset keskenäänSinne vain rohkeasti mukaan jos sopii aikatauluun!


Teen myös yksityisille kahvakuulaohjauksia ihan kertaluonteisestikinEsimerkiksi tulevalla viikolla teen yhdelle asiakkaalle ohjelman ja ohjaan sen hänelle heidän kotonaanSuoritustekniikoita tarkistetellaan siitä muutaman viikon kuluttua kun ohjelman kanssa on päästy hyvään alkuun.

Sports Lady kahvakuulavalmennuspaketteja löytyy räätälöidysti joko esimerkiksi ohjelma + 1 tapaaminen tai ohjelma ja 2 tapaamistaKesällä ajelin myös yhden pariskunnan kotiin muutaman kerran vetämään heille kahvakuulaa heidän omalla takapihallaan. Eli kaverivalmennustakin voi ottaa ja se on aina edullisempaa tottakaiJa PT-valmennettavien kanssa kuulaillaan myös! Lahjakortteja kahvakuulavalmennuksiin ja kuntosalivalmennuksiin sekä personal trainingiin on tulossa verkkokauppaan loppuviikosta.

Loistavaa päivää <3
XoSL

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti