Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

26.11.2012

Kohti parempaa oloa


Viikonloppu meni todella levätessä ja herkutellessakinTorstain jälkeen en tehnyt yhtäkään treeniä ennen tämän aamun tuntiaHyvä niin kun olin kerran kipeänäkinMulla kolmekin päivää ilman liikuntaa tuntuu pitkältä ajaltaViikonloppuna ehkä tuli vähän valvottuakin kun suunniteltiin reissua lauantaina.

Viime viikon syömiset oli myös aika mitä sattuu osastoaSen huomaa olotilassaMulla ei ikinä särje pää mutta nyt viime viikon jälkeen on oikeasti aika järkky oloSuoranainen myrkytystila kaikesta sonnasta mitä suuhuni olen laittanutKun ei pääse kunnolla liikkumaan ja syö mitä sattuuIhon kunto kertoo myös heti sen mitä suuhunsa on laittanutTällainen "maanantaiolo" mulla on viimeksi ollut silloin varmaan pitkän aikaa sitten kun en oikeasti vielä syönyt terveellisestiSaatoin syödä vähän mutta huonoa ravintoaSe järkky olo ei pelkästään johdu valvomisesta tai siitä että olisi tullut vähän juhlittuaKyllä sen huonon olon näköjään saa silläkin aikaiseksi että syö kaikkea ei terveellistä

Lisäaineiden vaaroja ehkä vähätelläänmutta niiden lista on pitkäJos kärsit migreenistäastamastaallergiasta tai muuten tunnet olosi huonoksiniin mieti tarkkaan voisiko huono terveytesi johtua lisäaineista? Miten paljon niistä saat päivittäin? Tee päätös ja kokeile viikko tai kaksi miltä tuntuu kun valmistat ruokaa tuoreista raaka-aineista.

Kaikki me tiedetään se miten sillä on niin suuri merkitys mitä syötKaikki lähtee aina ravinnostaVaikka miten liikut ja jos samalla syöt väärin,  et saa sitä unelmakroppaa tai hyvää olotilaaMä en halua tällaista olotilaa enää ja tällä viikolla eritysipainotus siihen mitä syönMulla ainakin on nyt aika pahemman kerran päässyt lipsahtamaan ruokailut.

Mitä voit tehdä kohti parempaa oloa

 • muista juoda paljon vettä
 • syö vihanneksia / marjoja joka aterialla
 • muista proteiini joka aterialla
 • korvaa vaikka lounas kerran viikossa smoothiella (tämäkin pieni askel jo tekee yllättävän paljon vuoden aikana)
 • unohda kaikki valmisruuat - syö mahdollisimman puhtaasti
Me suunnitellaan Katin kanssa teille pientä kilpailua joka julkistetaan lähiaikoina! Luvassa on hienot palkinnot ja niin kuin teemaan sopii,  niin se auttaa voittajaa kohti parempaa oloa ja upeampaa kroppaa!

Loistavaa viikkoa!

2 kommenttia:

 1. Oivoi miten tunnistankaan itseni tästä: kun pari pvää syö normaalisti poikkeavaa, eli herkkuja, on olo aivan järjettömän huono. Psyykkisestä morkkiksesta viis, mutta se fyysinen paha, pöhöttynyt olo - hyi morjens!
  Itse pyrin syömään terveellisesti ja juomaan nyt ekstra-paljon vettä, jotta pääsisin tästä olotilasta mahd.nopeasti pois. Jännä miten sitä aina välillä sortuu herkuttelemaan, vaikka tietää että seuraavana päivänä on paha olla. (ei se silti niitä eilisiä Geishoja pahanmakuisiksi silti tee ;))

  VastaaPoista
 2. Mä en ehkä vähään aikaan ole kokenut ja ihme miten voi tullakaan niin huono olo.. No paljon vettä ja kevyttä ruokaa tänään :)

  VastaaPoista