Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

17.11.2012

Phytocéane hoidossa - rentoutuneena ihokin on vastaanottavaisempi


Maanantaina pääsin Rohdos-Alan Phytocéane -kasvohoitoonSe on ihoa kosteuttava käsittely jossa käytetään erityisesti kuivalle iholle tarkoitettuja tuotteitaAivan kuin Spiruliina -hoitokin niin tämä alkoi "tervetulotoivotuksella". Keho saatiin rentoutumaan kiinalaisvaikutteisella Tui Na -hieronnallaSeuraavaksi hartioiden alle aseteltiin lämpimät Wen Fa -pyyhkeet ja näin saatiin taas jännitystä poistumaan kropasta.

Silmämeikki puhdistettiin kasvovedellä (sain myös tämän tuotteen itselleni testiin) ja muu kasvojen ja kaulan alue puhdistusemulsiollaSeuraavaksi kuorittiin rakeisella kuorinnalla jossa oli mmkuivattua merileväjauhettaLevät pistävät myös aineenvaihduntaan vauhtiaTämän jälkeen tuli hoidon paras osuus kun hoito jatkui sivellinhieronnallaSiinä käytetään erikoisia hierontaan kehitettyjä Phytocéanen silikonisiveltimiäTässä vaiheessa nukahdin ja hieronta jatkui klassisella hieronnalla käsin.

Hieronnan jälkeen virkosin unitilasta ja iholle imeytettiin kosteuttava seerumi ja levitettiin naamio sekä silmänympäryksille että kasvoilleSilmänympäryksille käytettiin virkistävää peel off -naamiota ja kasvoille samantyylistä levänaamiotaLopuksi iholle levitettiin vielä kevyt kosteuttava voide ja silmänympärysvoide.

Hoito oli äärimmäisen rentouttava ja Phytocéane-hoitojen tarkoitus on juuri ihon hoitamisen ohella rentouttaa asiakasKun keho on rentoutunut on ihokin vastaanottavaisempi!

Ihana lahjaidea vaikka lahjakortti pukinkonttiin! Täältä löydät Phytocéane hoitolat ja hoidon hinta on noin 70 euroa. Suuri kiitos vielä Sonjalle ihanasta hoitokokemuksesta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti