Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

16.11.2012

Personal Trainingista


Huippupäivä ja töiden jälkeen käytiin pikkuduudsonin kanssa salilla SalmisaaressaMulla oli toinen PT-tapaaminen ja täytyy sanoa että vähän ehkä meni rääkin puolelleViiden tunnin yöunien jälkeen meinasi syke nousta vähän liian korkealleMutta on se hienoa kun on toinen vieressä joka tsemppaa ja kannustaa ja sitten kehuuMe like! Ja kyllä musta ois mahtavaa kun mullakin ois oma orjapiiskuri vaikka joka toinen viikko. Tää nyt oli tämän kaksi kertaa mikä korttiin kuuluiKiva vaihtaa ajatuksia ja saada taas itsellekin uusia vinkkejä toiselta PT'ltä!


Kenelle sopii Personal Trainer?

- lähtemisen vaikeudesta kärsiville
- kiireisille
- tavoitehakuisille
- terveyttään edistäville
- hemmottelua haluaville
- painonpudattajille, kehonmuokkaajille
- urheilijoille
- kuntoilijoille
- oppishakuisille
- kaikille terveydestään, kunnostaan ja hyvinvoinnistaan huolehtiville

Ja niin kuin todettua niin hyvään vauhtiin pääsee jo 12 viikossa. Opit uusia asioita. Kestävyys, lihaskunto ja liikkuvuus paranevat. Terveydentilasi kohenee ja sairastat vähemmän. Ryhti paranee ja lihastasapaino kehittyy. Jaksat paremmin töissä ja vapaa-ajalla. Puolessa vuodessa on nähtävissä jo rakenteellisia muutoksia: laihtumista, kiinteytymistä ja lihasten kasvua. Ennen kaikkea saat uusia kokemuksia ja uuden elämäntavan! Ja olet iloisempi :)

Omien asiakkaideni kanssa on jo ollut havaittavissa muutoksia neljänkin viikon jälkeen. Kyllä tulee treenarillekin upea fiilis kun toiseen kuntosalitapaamiseen saapuu asiakas, jonka ryhti on kohentunut silmiin nähden ja edistystä on tapahtunut jo näin pienessä ajassa. Siitä jos mistä tulee itsellekin ihan huippu fiilis!

Tammikuussa otan taas uusia treenattavia ja jos olet kiinnostunut niin laita meiliä hanna@sportslady.fi. Maino lahja myös pukinkonttiin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti