Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

4.11.2012

Lepoviikko flunssan vuoksi

Tää viikko on mennyt todella välttäen urheilua flunssan vuoksiSitten on tullut tehtyä taas kaikkea muuta mukavaaElvytettyä rakas ratsastusharrastus ja seinäkiipeilyäkin tuli eilen koitettua taas. Se on mukavaa puuhaa mitä voi tehdä yhdessä lapsen kanssa! 

Kyllä todella tekisi mieli jo päästä sporttaamaan kunnolla! Tuntuu aivan liian pitkältä tää mun hiljasielo urheilun kanssaOon silti tyytyväinen kun en ole puolikuntoisena lähtenyt urheilemaan. Tosin kahvakuulatunnit olen vetänyt ja torstaina vähän lintsatenSamalla pohje ja kyynärpää on saaneet lepoa ja huomenna käyn näyttämässä käden vielä käsikirurgilla. Mutta eipä se ole nyt suuremmin sattunutkaan kun rasitusta ei oo tullutHuomenna ois tarkoitus mennä salille jos vain saan mennä käden puolesta :)

Mutta nyt odotan niin paljon että sataisi lunta ja pääsisin rinteeseen!

4 kommenttia:

 1. Kiipeily on parasta. Siihen jää helposti koukkuun, varo vaan! :)

  VastaaPoista
 2. Se on kyllä tosi kivaa! Ja joka kerta on päästävä aina ylemmäs!

  VastaaPoista
 3. Meillä 2v, 9v, 14v sekä aikuiset ovat kaikki yhtä innoissaan kiipeilyseinällä. Tosin 2v turhautuu äkkiä kun ei pääse niin pitkälle... Mutta sitten se keksii muuta tekemistä ja ihmettelemistä. Kiipeily on kyllä todellinen koko perheen laji!

  VastaaPoista
 4. Siis aivan totta! Ja ihan pienet on kyllä niin huippuja kun tahto on kova ja jalkojen ja käsien pituus ei vain tahdo riittää! Meilläkin oli mukana yksi 3-v joka ei aluksi kiivennyt mutta sitten lopussa innostui täysin!

  VastaaPoista