Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

2.11.2012

Ratsastamassa


Oi että oli huippua päästä hevosen selkään! Ajelin Keravan Ratsastuskoululle ja täytyy sanoa että vähän jännittiMä olin niin odottanut! Sain tunnille Konrad II nimisen hepan ja oli aika jännää mennä harjaamaan ja satuloimaan ihan vierasta heppaaHän oli tosi kiltti onneksi ja kaikki sujui aivan vanhasta muististaTunti oli 5-ottelijoiden valmennustunti ja muut tytöt vetivät turvaliiviä päälleAjattelin että pitääkö tunnilla nykyään olla sellainenkin? Ennen piti vain kenttäkisoissa käyttää turvaliiviäHeillä kai piti olla estetunti mutta ei sitten ollutkaanOishan se ollut huikeeta heti alkaa hypätä!

Tunnin alussa tehtiin käynnissä erilaisia harjoituksia ja sain hevosen kulkemaan jopa muodossakinSitten pitikin käynnistä nostaa suoraan laukkaHymyilytti kun en ole ratsastanut 13 vuoteenKaksi kierrosta ympyrällä ja jalat oli aivan muusiaJaksoin kuitenkin muiden mukana koko ajan ja sitten saatiin taas huilia välilläSinne hävisi hevosen muoto ja kaikki pehmeys mun altaEi ollut ihan helpoin ravi tai laukka istua tällä hepallaMutta nautin joka askeleesta silti! Ja on tää kyllä vaikeeta! Niin vaikeeta etten muistanutkaan! Essi Horttanainen veti meille tunnin ja oli hyvä ope! KIitos Essille! Oli niin siistiä ja mun sisäinen hevoshullu sai taas vallan! Jee!

Nyt sattuu jalat niin paljon ja huomenna vasta sattuukin. Ja sattuu takuulla enemmän kun puolimaratonin jälkeen! Ja sunnuntaina sattuu sitten vielä enemmän ja sattuu vielä kädetkin kun mennään huomenna seinäkiipeilemään pikkuduudsonin kaa! Huippu weekend luvassa!

2 kommenttia:

 1. Ratsastaminen on ihan huippua! Tulee liikuttua ihan huomaamatta :) Itselläkin on harrastus jäänyt melkein kokonaan oman hevosen myymisen myötä, ainoastaan pari kertaa vuodessa tulee käytyä maastoilemassa kaverin hepoilla.

  Nopeasti muuten trendit muuttuu, esimerkiksi just noitten turvaliivien osalta. Vaikka hyvähän se vaan on, että turvallisuustekijät ovat kunnossa.

  Sama tuli mieleen noista tuon hevosen kuolaimista... Enpä ole ennen nähnyt gageja aka norsujarrua tuntsarilla. Jännää.

  VastaaPoista
 2. Niinpä! Mulla tais olla huippusyke jotain 159 ja keskisyke meni siinä 120 paikkeilla! Hyvää liikuntaa!

  Joo silloin kun mä aloitin niin kypärässä ei ollut edes hihnaa leuan alla ja ne oli ohuita kuin munankuoret!

  Kuolaimet muuten oli rullaa ja ties mitä näillä hepoilla! En ees ajatellut ennen kuin sanoit. Ihan totta - yleensä on normikuolaimet.

  VastaaPoista