Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

14.11.2012

Tee aikaa itsellesi

Ja kääntäen voi tehdä myös aikaa lepäämiselle <3
Maanantaina tuli kahvakuulailtua ja illalla olin lenkillä. Eilen tein kävelylenkin ja nukuin päikkärit. Se on parasta! Tänään aion päivän urheilun hoitaa vain ratsastustunnilla. Täytyy myöntää, että pari yötä jäi aika vähille unille. Mutta siinä suhteessa olen ylpeä itsestäni, että olen oppinut kuuntelemaan omaa kroppaa ja olotilaa ja teen asioita sen mukaan. Ja oon mä muistanut tällä viikolla nauttia iltaisin siitä, että olen vain ollut. On osattava olla itselleen sen verran armollinen, että lepää silloin kun pitää. Ja asiat ovat kuitenkin vain asioita, ne eivät siitä parane jos niitä etukäteen stressaa tai murehtii. Joko tekee niitä tai sitten ei tee, ja nauttii hyvällä omalla tunnolla siitä että lepää ja tekee ne sitten myöhemmin. 

Pitää taas olla tosi iloinen ja onnellinen niistä ihanista ihmisistä joita mullakin on ympärillä. Parasta syksyisissä pimeissä illoissa on ihanat rakkaat ystävät ja lähipiiri. Voi nauttia hyvässä seurassa illasta ja käydä hyviä keskusteluja ja nauraa. Huumori on ehkä rakkauden ja luottamuksen ohella se kaikista tärkein asia. 

Kaunista päivää teille <3

4 kommenttia:

 1. Kiitos tosi paljon blogistasi! On aivan superia, kun bloggaat niin usein. Luen varmaan jokaisen bloggauksesi, mutta harvoin tulee kommentoitua. Tässä bloggauksessa tykkäisin erityisesti muistutuksesta, että on osattava olla itselleen armollinen.

  Mukavaa loppuviikkoa!
  Tiina

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos Tiina! Ihana kuulla <3

  Eilen juuri mietin kaverin kanssa sitä kuinka itsestään pitää enemmän tykätä! Ja välillä sitä näkee itsensä niin eri silmin kuin muut - omasta olotilasta riippuen <3

  VastaaPoista
 3. Hei yritin tsekkailla jostain sähköpostiosoitetta jonne laittaisin kysymyksen...Onko sellainen mahdollinen saada? :)

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Sähköpostiosoite on hanna@sportslady.fi

  VastaaPoista